Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal sexual la o şcoală din Iaşi. Două eleve, acuzate că fac videochat

Publicat:

Mama unei colege a celor doua tinere a sesizat , dupa ce a aflat ca acestea ar practica videochat pentru un barbat mai in varsta.

din Iasi a inceput o ancheta si a sesizat Birorul pentru combaterea crimei organizate. Urmeaza sa se ia masuri in aceasta situatie.

Este cel de-al doilea scandal sexual care izbucneste in acest an intr-o scoala din Iasi. In luna aprilie, o profesoara de geografie a fost surprinsa de un elev de clasa a V-a pe site-uri pentru adulti.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(AUDIO) Iași: Elevii care s-au calificat la Turneul Internațional de Robotica, distinși astazi cu premii

18:10, 17.04.2024 - Cei șase elevi de la Școala „Carol I” din Iași care s-au calificat la Turneul Internațional de Robotica și care vor reprezenta Romania in Hong Kong, au fost distinși astazi cu premii de municipalitatea ieșeana. Directorul Școlii Primare „Carol I” din Iași, Claudia Caraușu, a precizat ca aceste rezultate…

O familie de magistrați a dat in judecata scoala copilului pentru ca i-a pus nota 1 la Muzica

10:10, 05.04.2024 - Scandal la Colegiul Național din Iași, dupa ce un elev a primit nota 1 la Muzica fara sa fi copiat. Copilul e in clasa a VI-a și n-a știut sa puna notele in portativ la o lucrare de control. Claudia Monica și Marius Catalin Palaghia, parinții minorului A.T. au depus la Tribunalul Bacau o acțiune […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?