Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Satul ascuns în creierii munților Poiana Ruscă iese din izolare. Povestea târâmului sălbatic din Hunedoara VIDEO

Publicat:

Drumurile de pamant spre satul din Hunedoara au fost reabilitate și, chiar daca nu sunt asfaltate, au mai scos din izolare cele cateva familii ramase in așezarea din Munții Poiana Rusca.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomen straniu pe Kogaionon, muntele sacru al dacilor. „Varful Gugu mi s-a ascuns. Rasare ca din pamant“ VIDEO

22:20, 25.04.2024 - Varful Gugu din Hunedoara, unul dintre locurile din Romania considerate drept muntele sacru al dacilor, Kogaionon, le-a oferit uneori exploratorilor sai ocazia de a fi martorii unor evenimente stranii.

Pista de biciclete construita in virf de munte, intre doua sate pitorești din Ținutul Padurenilor VIDEO

15:50, 20.04.2024 - O pista de biciclete a fost construita in varf de munte, intr-una dintre cele mai mici comune din Romania, aflata in Ținutul Padurenilor din Hunedoara. Traseul ei leaga doua așezari arhaice din Munții Poiana Rusca

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Elev de liceu din Hunedara, prins cu un pistol ascuns intre carțile din banca

21:26, 11.03.2024 - Un pistol cu gaz și noua proiectile ”tip bila” au fost descoperite luni in banca unui elev de 17 ani dintr-un liceu din Lupeni, județul Hunedoara, in urma unui control al polițiștilor de ordine publica, in unitatea de invațamant.

Un elev ținea ascuns, in banca, un pistol și 9 proiectile. Ce intenții avea baiatul, dupa orele de curs

18:40, 11.03.2024 - In urma unei razii efectuate de polițiștii de la ordinea publica, au descoperit ca un elev, de 17 ani, de la un liceu din Lupeni, avea ascuns, in banca, un pistol cu gaz și 9 proiectile de tip bila. Elevul a declarat polițiștilor ca, intenționa ca dupa orele de curs, sa duca arma unei persoane, care…

Satul-fantoma cu cabina telefonica folosita ca WC. Povestea stranie a catunulului Tomnatec din Apuseni VIDEO

16:15, 07.03.2024 - Cele mai multe case din satul Tomnatec din Hunedoara au fost parasite in ultimele decenii. Una dintre gospodariile pustii atrage insa privirile calatorilor: foștii sai locatari au transformat aici o cabina telefonica stradala, intr-un WC.

Viața dura in satul din munți, situat intre doua județe. Locul de poveste este incolțit de lupi și urși VIDEO

04:55, 20.02.2024 - Cateva familii mai locuiesc in satul Negoiu din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Munții Poiana Rusca. Locul este spectaculos, pitoresc, dar padurile sale sunt pline de salbaticiuni.

Paduri seculare neatinse din munții Hunedoarei. Unde se afla cei mai vechi codri din Romania VIDEO

05:20, 02.02.2024 - Munții Poiana Rusca, Retezat și Șureanu adapostesc paduri salbatice, pe care oamenii le-au lasat neatinse de peste un secol. Chiar și in jurul capitalei dace Sarmizegetusa Regia din Hunedoara pot fi vazuți copaci batrani cat veacul.


Ce parere ai despre aceasta stire?