Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbătoare mare la Portland. Titlul câștigat, în premieră, de echipa locală de fotbal

Publicat:

Sarbatoare mare in orasul Portland, dupa ce echipa locala a castigat in premiera titlul in liga nord americana de fotbal. Jucatorii au prezentat Cupa castigata, miilor de suporteri care au iesit pe strazile orasului pentru a-i aclama pe campioni.

Proaspetii campioni din , jucatorii echipei au creat o adevarata isterie printre suporteri pe strazile orasului din Oregon. Acestia le-au aratat miilor de microbisti cupa castigata in liga nord-americana si au sarbatorit alaturi de ei.

Gruparea din Oregon a devenit campioana ligii nord-americane de…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Premiera in Cupa Greciei: Stephanie Frappart va arbitra finala competitiei

09:55, 22.05.2024 - Federatia Greaca de Fotbal a anuntat, marti, ca Stephanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos si Aris FC, care va avea loc in data de 25 mai, la Volos, potrivit news.ro

CS Barcau Nusfalau a devenit, in premiera, campioana Salajului la fotbal

12:30, 21.05.2024 - Rezultat istoric pentru CS Barcau Nusfalau. Pentru prima data in istorie, formatia de pe malul Barcaului reuseste sa castige titlul de campioana judeteana la fotbal cu echipa de seniori. Echipa condusa de Adrian Damian a pierdut un singur meci in actualul sezon, pe terenul celor de la AS Chiesd si a…

VIDEO. Motivul bizar pentru care un meci de fotbal din America a fost intrerupt: „Trebuie sa ii gasim o minge, pentru ca se mișca foarte bine in centrul terenului"

14:20, 16.05.2024 - Un invadator de teren cu blana a intrerupt miercuri un joc din campionatul american de fotbal - Major League Soccer. Este vorba de un raton care a intrat pe teren in timpul meciului dintre Philadelphia Union și New York City FC.

Marius Șumudica și-a ieșit din minți cand au vazut ce au facut jucatorii de la FCSB și a spart televizorul: „Ai 30 de kilograme cu butelia in brațe și vorbești de capriori?”

12:40, 13.05.2024 - Marius Șumudica a fost deranjat de modul in care jucatorii de la FCSB au ironizat-o pe Rapid, dupa ce au caștigat titlul. Și a dezvaluit ca a spart televizorul de suparare. La fel ca dupa meciul care le-a adus matematic titlu, fotbaliștii roș-albaștri și-au amintit de rivalii de la Rapid și dupa ce…

SARBATOARE LOCALA Zilele orasului Satu Mare vor fi marcate in 24-26 mai

14:20, 11.05.2024 - Miercuri, 8 mai, la Primaria municipiului Satu Mare, a fost organizata o intalnire cu presa, la care au participat: Kereskenyi Gabor - primarul municipiului resedinta de judet, .... The post SARBATOARE LOCALA Zilele orasului Satu Mare vor fi marcate in 24-26 mai first appeared on Informatia Zilei .

Unirea Slobozia poate cuceri matematic titlul de campioana in Liga a 2-a

09:35, 02.05.2024 - Unirea Slobozia poate cuceri matematic, in etapa a 8-a a play-out-ului, care incepe joi, titlul de campioana in Liga 2, potrivit Federației Romane de Fotbal.Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii secunde incepe joi la Mioveni, de la ora 17.00, cu partida dintre CS Mioveni și AFK Csikszereda.

Unirea Slobozia a castigat la Mioveni si a promovat in premiera in prima liga. Cum s-au bucurat jucatorii lui Adrian Mihalcea VIDEO

22:05, 24.04.2024 - Unirea Slobozia a promovat in premiera in Superliga de fotbal a Romaniei, dupa ce a invins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, in deplasare, intr-o partida din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

CSM CSU Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala

21:15, 23.04.2024 - CSM CSU Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala, dupa ce a invins-o pe FCC Baschet UAV Arad cu scorul de 71-56 (19-13, 18-11, 17-8, 17-24), marti seara, in deplasare, in al treilea meci al finalei Ligii Nationale de baschet feminin.


Ce parere ai despre aceasta stire?