Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarah Hyland a fost fermecatoare, dar toata lumea s-a uitat la iubitul ei. Ce este atat de fascinant la privirea lui

Publicat:

Ne-a placut rochia rosie a lui din prima secunda in care am vazut-o :) Actrita din a fost atractia serii la petrecerea , acolo unde a venit insotita de iubitul ei chipes, .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama lui Moruțan, in reluare: necazul pierderii Euro 2024 vine dupa altul de care lumea a uitat

07:15, 25.04.2024 - Unul dintre puținii noștri internaționali cu prezențe constante pe teren in strainatate s-a „rupt“ și va rata Euro 2024 (14 iunie – 14 iulie, Germania). Din pacate, „Oli“ retraiește o tragedie fotbalistica, la șase ani dupa precedenta in care s-a aflat in prim-plan.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Un consilier PNL a uitat sa inchida camera in timpul unei ședințe pe Zoom și a fost vazut de toata lumea, live, pe WC

12:45, 29.03.2024 - Adrian Codreanu, consilier local al Primariei Brasov din partea PNL, a participat la o ședința online pe platforma Zoom și a avut nevoie la toaleta. A uitat insa sa-și inchida camera și a putut fi urmarit de colegii sai, dar și de cetațenii care urmareau live pagina oficiala de Facebook a primariei,…

Cand s-a produs ruptura intre William și Harry, de fapt. Momentul rușinos pe care toata lumea l-a uitat

09:50, 28.03.2024 - Prințul William și Harry nu au deloc o relație buna de cațiva ani, iar toți dau vina pe Meghan Markle pentru asta. Se pare, insa, ca ruptura dintre cei doi s-a produs cu mulți ani inainte de a aparea in peisaj celebra actrița, semn ca lucrurile sunt stricate de mult tima. Care a fost momentul […] The…

Șoc in lumea tenisului: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort in camera de hotel din Miami

13:50, 19.03.2024 - Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort, la doar 42 de ani, in camera de hotel din Miami. Potrivit unor informații aparute in presa externa, un cheag de sange care s-a format in alta parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sange din creier, cauzandu-i embolie cerebrala.

Veste șoc in lumea sportului! Iubitul jucatoarei Aryna Sabalenka a murit la Miami! Barbatul a fost ucis / FOTO

10:00, 19.03.2024 - Veste șoc in lumea sportului! Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a incetat din viața la doar 42 de ani. Fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins a murit la Miami, in timp ce se afla alaturi de tenismena internaționala la Miami Open! Barbatul a fost ucis.

Lumea fermecatoare a sclipiciului

15:50, 26.02.2024 - Haideți sa abordam intrebarile care v-au adus aici: Care sunt diferitele aplicații ale sclipiciului? Cum poate aduce bucurie și uimire in viața ta? Vino alaturi de noi in timp ce descoperim secretele și exploram magia sclipiciului, raspunzand pe parcurs la intrebarile tale arzatoare. De la moda și frumusețe…


Ce parere ai despre aceasta stire?