Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoc în lumea tenisului: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost găsit mort în camera de hotel din Miami

Publicat:
Șoc în lumea tenisului: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost găsit mort în camera de hotel din Miami

, iubitul , a fost gasit mort, la doar 42 de ani, in camera de hotel din Miami. Potrivit unor informații aparute in presa externa, un cheag de sange care s-a format in alta parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sange din creier, cauzandu-i embolie cerebrala.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Cea mai buna prietena din circuit a Arynei Sabalenka deplange moartea iubitului acesteia: „Știu tot”

11:55, 20.03.2024 - Paula Badosa (26 de ani, 80 WTA) a invins-o pe Simona Halep (32 de ani) in primul tur de la Miami și o va infrunta in turul 2 pe Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA), care trece printr-o drama. Iubitul ei, fostul hocheist Konstantin Koltsov, s-a stins din viața, insa ar urma sa concureze la Miami in ciuda…

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…

Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, chiar inainte de turneul WTA

10:30, 19.03.2024 - Konstantin Koltsov, fost jucator de hochei la Pittsburgh Penguins si iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, acolo unde se afla alaturi de Sabalenka, care urma sa participe la turneul WTA.

Veste șoc in lumea sportului! Iubitul jucatoarei Aryna Sabalenka a murit la Miami! Barbatul a fost ucis / FOTO

10:00, 19.03.2024 - Veste șoc in lumea sportului! Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a incetat din viața la doar 42 de ani. Fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins a murit la Miami, in timp ce se afla alaturi de tenismena internaționala la Miami Open! Barbatul a fost ucis.

Tragedie pentru Aryna Sabalenka: iubitul ei a murit la 43 de ani

09:25, 19.03.2024 - Bielorusa Aryna Sabalenka (2 WTA, 25 de ani) a primit o veste teribila inainte de debutul la turneul de la Miami: iubitul ei, Konstantin Koltsov, a murit subit. Peste o luna ar fi implinit doar 43 de ani. Aryna Sabalenka va juca la Miami direct in turul 2. Și ar putea da peste Simona Halep, daca aceasta…

Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatal și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași varsta

09:05, 19.03.2024 - Aryna Sabalenka trece prin momente dificile, campioana en-titre de la Australian Open pierzandu-și marți iubitul: Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani. Tatal sportivei (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.


Ce parere ai despre aceasta stire?