Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au împlinit doi ani de când Gabriel Torje și-a pierdut tatăl. Imaginea specială postată de fotbalist în această zi: „De când ne ești înger...” / FOTO

Publicat:

și-a pierdut tatal in 2022, iar de atunci, fotbalistul incearca sa treaca peste moartea parintelui. Tot tatal a fost cel care l-a incurajat sa faca primii pași in lumea sportului, iar astazi s-au implinit doi ani de cand nu il are alaturi pe tatal lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dream Coffee Turda a implinit un an de activitate, iar in week-end va ofera trei meniuri deosebite! Vezi despre ce e vorba!

20:01, 05.04.2024 - Dream Coffee Turda a implinit un an de activitate, iar cu ocazia acestei aniversari speciale, clienții sunt intampinați cu trei meniuri speciale, pentru a sarbatori impreuna primul an de activitate. ”Dragi clienți minunați, cu inimile pline de recunoștința și bucurie, ne indreptam catre voi in aceasta…

Alex Bodi iși sarbatorește fiica cea mica. Imaginea speciala postata de afacerist cu Selena: „La mulți ani!” / FOTO

18:10, 04.04.2024 - Zi importanta pentru Alex Bodi. Afaceristul iși sarbatorește fiica cea mica. Cum este plecat in vacanța, alaturi de Ema Uta, pe care a și cerut-o in casatorie, nu a uitat de acest moment special și a facut publica o imagine alaturi de Selena.

Alexia Țalavutis iși sarbatorește mama. Imaginea speciala postata de prezentatoarea de la Star Matinal cu femeia care i-a dat viața: „Te iubesc” / FOTO

22:35, 21.03.2024 - Zi speciala in familia Alexiei Țalavutis. Prezentatoarea de la Star Matinal iși sarbatorește astazi mama. Cele doua au o relație speciala și nu de puține ori, vedeta spunea ca ii recunoscatoare femeii care i-a dat viața.

Pepe și-a sarbatorit tatal. Imaginea speciala postata de artist in ziua in care parintele lui a implinit 75 de ani: „Forța și echilibrul nostru” / FOTO

10:10, 20.03.2024 - Pepe se mandrește cu familia lui, iar de curand, artistul a avut motiv de sarbatoare. Tatal lui, Ion Pascu, a implinit ieri 75 de ani. Cum a fost vorba de un moment special, cantarețul nu a ratat momentul pentru a-și exprima public iubirea pentru parintele lui.

Aniversare umbrita de tristețe in familia lui Gabi Stangau. Socrul lui și-a sarbatorit ziua de naștere. Imaginea speciala postata de soția violonistului / FOTO

12:15, 19.03.2024 - O zi in care trebuia sa aiba motiv de bucurie s-a transformat intr-un moment trist. Ieri, socrul lui Gabi Stangau și-a sarbatorit ziua de naștere. Violonistul avea o relație apropiata cu parinții soției lui.

Fiica Biancai Pop a implinit 9 luni. Imaginea postata de fosta ispita de la Insula Iubirii cu micuța Jessica Maria: „Fericirea mea” / FOTO

12:46, 04.03.2024 - Viața Biancai Pop s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Fosta ispita de la Insula Iubirii iși dedica mare parte din timp creșterii fiicei ei, Jessica Maria. Micuța a implinit, de curand, 9 luni.

Cum arata Ilinca Simion insarcinata in 6 luni. Imaginea speciala postata de soția lui George Simion / FOTO

14:45, 15.02.2024 - Cum arata Ilinca Simion insarcinata in 6 luni. Soția lui George Simion a postat o fotografie speciala pe rețelele de socializare. Iata ce imagine a impartașit partenera de viața a politicianului cu fanii ei!

Ilona Brezoianu și-a sarbatorit bunica. Imaginea speciala postata de actrița: „Te iubesc” / FOTO

13:25, 11.02.2024 - Ilona Brezoianu a fost mereu discreta atunci cand vine vorba de familia ei, dar de curand a avut motiv de sarbatoare. Bunica actriței și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 90 de ani. Imaginile postate de vedeta.


Ce parere ai despre aceasta stire?