Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a născut cu bine, dar medicii au observat că avea abdomenul umflat. Ce au scos din burtica bebelușului

Publicat:

Caz uluitor în China! O fetița a venit pe lume cu o condiție foarte rara. Totul parea normal pâna când aceasta a ieșit din burtica mamei

Fetița a fost operata de urgența

Fetița s-a nascut cu bine. Medicii nu au întâmpinat mari dificultați la naștere, însa dupa ce au scos-o din burta mamei, au observat ca bebelușa avea abdomenul umflat.



În burtica fetiței medicii au descoperit un fetus crescut acolo în mod anormal. Fenomenul e cunoscut sub numele fetus-in-fetus și apare o data la 500.000 de nașteri. 

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Spectacol al copiilor salvați la Institutul Inimii din Targu Mureș: „Ne place sa dansam și sa cantam” | VIDEO

09:01, 06.05.2024 - Centrul Cardiovascular Pediatric din Targu Mureș a sarbatorit 20 de ani de la inființare, iar o parte din cele peste 8.000 de suflete tinere operate la Institutul de Urgența pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Targu Mureș le-a mulțumit doctorilor prin punerea in scena a unui spectacol artistic…

Fetița de patru ani, omorata de mașina! Medicii de la Timișoara nu au mai putut face nimic

11:15, 27.04.2024 - Tragedie, in vestul țarii. O fetita de patru ani, lasata nesupravegheata, a sarit in fata unei masini, fiind grav ranita. Copila a fost dusa de urgenta la spitalul din Oraștie, acolo unde s-a petrecut nenorocirea, apoi transferata la Spitalul de Copii din Timisoara, unde a murit. L ”La data de 25.04.2024,…

O fetița de aproape 2 ani a murit dupa ce a inghițit biluțe magnetice. Apelul disperat al mamei catre parinți: „Nu cumparați așa ceva”

11:01, 25.04.2024 - O fetita de nici doi ani a murit dupa ce a ingerat bilute magnetice. Familia fetitei este din Romania, dar este stabilita de 12 ani in Germania. Mama copilului a relatat pentru News.ro cum a ajuns sa ingereze bilutele si tot ce s-a intamplat, de la primele simptome si diagnosticul de enterocolita si…

Operație de artroplastie totala inversata de umar, premiera realizata la spitalul din Targoviște

15:55, 19.04.2024 - La Spitalul Județean de Urgența din Targoviște a avut loc miercuri, 17 aprilie 2024, o premiera. Medicii au efectuat o intervenție chirurgicala ce a constat in artroplastie totala inversata de umar, de o complexitate ridicata.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Nicu Covaci, operat de urgența! Medicii spun ca a fost o minune faptul ca liderul Phoenix continua sa ia parte la evenimente

12:30, 25.03.2024 - In urma cu doar trei zile, Nicu Covaci a suferit o intervenție chirurgicala in regim de urgența dupa ce a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara. Iata ce au descoperit medicii și ce veste crunta a primit legendarul artist.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .

Incident halucinant in Ploiești. O femeie, care tocmai a nascut, s-a intors la spital pentru a returna bebelușul altei mamei, dupa ce medicii i-au incurcat

20:40, 12.02.2024 - Un incident halucinant a avut loc, in urma cu puțin timp, in Ploiești. O femeie care nascuse recent s-a intors la spital, dupa ce medicii i-au incurcat bebelușul cu cel al altei femei. Aceasta i-a returnat copilul, iar acum are loc o ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?