Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a anunțat câștigătorul concursului "Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”. Vezi fotografia câștigătoare FOTO

Publicat:


Concursul de fotografie “Cluj-Napoca – Orasul Comoara&" a luat sfârșit, iar poza câștigatoare a fost realizata de Mircea Marius Neag.

La concursul organizat anual de Primaria Cluj-Napoca au participat aproximativ 100 de iubitori de fotografie.

Foto Mircea Marius Neag

Iata care sunt câstigatorii concursului de fotografie

- la sectiunea poze facute cu aparat foto:

Premiul I (1000 lei) Mircea Marius Neag

Premiul II (600 lei) Cosmin Ignat

Premiul III (400 lei) Agota Zita Farkas

Mentiune speciala Nikon, Yellow…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Aurelia Cristea la ZIUA LIVE: „Candidatura mea la Primaria Cluj-Napoca, un proiect, nu o competiție intre candidați”

20:05, 16.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, a declarat la ZIUA LIVE ca principalii parteneri de dialog ai administrației locale ar trebui sa fie cetațenii, partidele politice, universitațile și ONG-urile.

Social democrații clujeni și-au stabilit candidații pentru alegerile locale. Aurelia Cristea, desemnata candidat PSD la Primaria Cluj-Napoca. Alexandru Cordoș la șefia Consiliului Județean.

19:20, 29.03.2024 - Fosta deputata Aurelia Cristea a fost desemnata, vineri, drept candidat la Primaria Cluj-Napoca, la alegerile locale din 9 iunie, din partea PSD Cluj, iar secretarul executiv al filialei județene, Alexandru Cordoș, a fost numit candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Se sting luminile la Cluj-Napoca de Ora Pamantului

10:56, 23.03.2024 - Primaria Cluj-Napoca se alatura și in acest an inițiativei internaționale „Ora Pamantului” (Earth Hour). Sambata, pe data de 23 martie, se va opri iluminatul la Turnul Primariei – cladirea de pe strada Moților nr. 3, timp de o ora intre 20:30 și 21:30. Stingerea luminilor in ultima sambata din luna…

Sabin Sarmaș, candidat la Primaria Cluj, este de fapt 'independentul' lui George Simion susținut de PSD

15:06, 04.03.2024 - Depuatul liberal Sabin Sarmaș și-a anunțat intenția de a candia impotriva lui Emil Boc pentru a caștiga Primaria Cluj-Napoca. Pentru ca nu are susținerea partidului din care face parte, Sarmaș susține ca va merge in cursa electorala ca independent. Lucrurile nu stau insa așa, potrivit unei analize…

Emil Boc are contracandidat la primarie chiar un coleg de partid. Sabin Sarmaș: „20 de ani sunt prea mulți și Clujul are nevoie sa treaca la alt nivel”

11:55, 16.02.2024 - Edilul Emil Boc are contracandidat la primarie chiar un coleg de partid. Deputatul PNL Sabin Sarmaș ar urma sa candideze pentru Primaria Cluj Napoca, anunța Actual de Cluj. „20 de ani sunt prea mulți și Clujul are nevoie sa treaca la alt nivel”, a comentat Sarmaș pentru ziarul clujean, fara insa sa-și…

Clujul de cinci stele cu vile, dar fose septice și dejecții in strada! Cum mint autoritațile ca introdus canalizare

09:30, 02.02.2024 - Primaria Cluj-Napoca și Compania de Apa Someș sunt acuzate de 30 de familii din Borhanci ca evita diplomatic sa extinda rețeaua de canalizare pana in zona unde eik dețin vilele. Vorbim despre zona din Borhanci situata dupa biserica din deal, de pe strada Borhanciului, spre centura Valcele - Apahida.”Am…


Ce parere ai despre aceasta stire?