Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romică Ţociu şi Cornel Palade, show de milioane la "Agentul Vip"! Telespectatorii s-au distrat pe cinste

Publicat:

si au fost invitatii in editia de astazi a emisiunii "", de la , unde au facut un show de milioane. Cei doi au intretinut atmosfera cu glume si povesti nebune, in stilul lor caracteristic.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ediție de audiții la „iUmor”, sezonul 16. Jessica Karlen, din Suedia, va prezenta un moment de stand-up comedy

16:06, 28.04.2024 - Ultima ediție de auditii „iUmor”, sezonul 16 o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Manager de proiect și organizator de…

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

De ce emisiunea lui Mircea Badea a fost scoasa din grila de programe pe 14 aprilie. Anunțul facut de prezentatorul de la Antena 3: „Atac ilegal și neprovocat”

07:50, 15.04.2024 - Emisiunea „In gura presei”, prezentata de Mircea Badea la Antena 3 CNN, nu a fost difzata in duminica, 14 aprilie. Prezentatorul TV a dezvaluit motivul pentru care emisiunea a fost scoasa din grila de programe in noaptea trecuta.Emisiunea prezentata de Mircea Badea la Antena 3 CNN, „In gura presei”,…

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui de cand aceasta locuiește la Londra. „Eu i-am spus unde greșesc și sa nu repete și ea greșelile”

13:46, 04.04.2024 - Ada, fiica actorului Cornel Palade, a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea alaturi de tatal ei la America Express. Ada Palade studiaza muzica la o universitate prestigioasa din Londra, a concurat la diverse concursuri de muzica, este deja actrița și chiar a cantat intr-o trupa.In…

Star Matinal. Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Imi spune sa o las in pace...”. Ada se afla in Londra / VIDEO

10:46, 04.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cornel Palade a facut declarații despre relația pe care o are cu fiica lui. Ada se afla in Londra. Iata ce relație tata-fiica au cei doi!

Star Matinal. Romica Țociu, recunoscator lui Viorel Lis. Fostul edil l-a ajutat pe actor in tinerețe: „Am fost norocos...” / VIDEO

13:11, 14.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Romica Țociu a declarat ca ii este recunoscator lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei l-a ajutat pe celebrul actor in tinerețe. Iata ce declarații a facut fostul concurent de la America Express cu privire la acest subiect important!

Invitat special, in platoul știrilor Antena Stars! Pe cine a primit Geanina Ilieș / VIDEO

15:40, 05.02.2024 - In prima ediție a știrilor prezentate de Geanina Ilieș, prezentatoarea TV a primit alaturi de ea un invitat cu totul special! Telespectatorii au avut parte de o surpriza de proporții, dupa ce Geanina Ilieș le-a dat vestea! Iata cine a venit in platoul Antena Stars!


Ce parere ai despre aceasta stire?