Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă stabilită în Italia, acuzată că a furat 300.000 euro din casa unei bătrâne. Avocatul ei a făcut declarații neașteptate: ”Clienta mea intenționa să...”

Publicat:

Caz șocant in Italia. O romanca este acuzata ca a furat peste 300.000 euro din casa unei femei, pe care o ingrijea. Aceasta ar fi plecat cu suma exorbitanta din casa ei, iar mai apoi a fost de negasit. Aceasta a ajuns, in cele din urma, in instanța și avocatul ei a facut dezvaluiri surprinzatoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbații celebri din viața Madalinei Ghenea. Cu cine s-a iubit frumoasa romanca, de-a lungul anilor

15:26, 08.04.2024 - Este considerata una dintre cele mai frumoase romance din lume, cariera sa in domeniul modei și actoriei cunoscand o ascensiune fulminanta in ultimul deceniu. Stabilita in Italia de mai mulți ani, Madalina Ghenea a devenit un star internațional, cucerind Cetatea Filmului, aparand in numeroase filme…

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cine este romanca moarta in incendiul din Italia. Femeia s-a stins din viața alaturi de cei trei copii ai sai, gemeni de 2 ani si o fetita de 6 ani / VIDEO

14:15, 15.03.2024 - O familie de romani a avut parte de un sfarșit tragic in Italia! Cine este mama care a murit in incendiul devastator. Femeia s-a stins din viața alaturi de cei trei copii ai sai, gemeni de doi ani, dar și o fetița de 6 ani. Apropiații sunt devastați de durere in aceste momente. Nimeni nu se aștepta…

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Romanca arestata in Italia sub acuzația ca și-a ucis iubitul in varsta de 60 de ani. Ce au descoperit autoritațile

12:55, 07.03.2024 - O romanca in varsta de 39 de ani a fost arestata in Italia, fiind suspectata de injunghierea mortala a iubitului sau, un barbat de 60 de ani. Tragedia a avut loc in casa victimei, situata in centrul localitații Ischitella, anunța Corrriere della Sera.Vincenzo Silvestri, un barbat cunoscut și apreciat…

Avocatul fiilor vrajitoarei Sidonia, declarații despre cei trei barbați suspectați ca l-au ucis pe Sorin Anghel in Padina. Cine l-ar fi injunghiat: ”Nu sunt persoane cu...”

19:46, 13.02.2024 - Au aparut informații noi in cazul uciderii lui Sorin Anghel. Avocatul fiilor vrajitoarei Sidonia, suspectați ca l-ar fi omorat, a facut declarații despre trecutul lor. De asemenea, ar fi fost identificata și persoana care ar fi comis crima.


Ce parere ai despre aceasta stire?