Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscul expunerii la COVID-19 în avioane este foarte scăzut. Pentru a se îmbolnăvi, un pasager ar trebui să zboare 54 de ore alături de o persoană infectată

Publicat:

Un studiu al Departamentului american de Aparare, publicat joi, arata ca riscul expunerii la coronavirus in avioane este foarte scazut. Rezultatele reprezinta un semn bun pentru industria aviatica, care incearca sa iși recupereze pierderile provocate de pandemia de coronavirus, relateaza Hotnews.Chiar șicand fiecare loc este ocupat, sunt infecțioase in medie doar 0,003% particuledin aerul expirat, din zona de respirație a unui pasager care poarta masca.Testarea apresupus ca doar o singura persoana din avion este infectata și nu a simulatefectele mișcarilor pasagerului in avion.Studiul afost condus…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Obezitatea infantila crește riscul de probleme musculo-scheletice

14:20, 13.03.2024 - Un nou studiu a identificat o legatura ingrijoratoare intre obezitatea infantila și problemele musculo-scheletice. Cercetarea, publicata in revista Archives of Disease in Childhood, a analizat datele a peste 120.000 de copii din Marea Britanie, relateaza Mediafax. Studiul a concluzionat ca cei cu…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Semnal de alarma: un fenomen global crește incidența sinuciderilor. Femeile in varsta sunt cele mai expuse riscului

06:06, 04.03.2024 - O descoperire recenta evidențiaza o conexiune alarmanta intre poluarea atmosferica și creșterea numarului de sinucideri. Studiul arata ca, odata cu intensificarea poluarii, crește și incidența sinuciderilor, aceasta tendința fiind mai accentuata printre femeile mai in varsta decat se anticipase. Deși…

Rezultatele celui mai amplu studiu postvaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinarea?

08:55, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

Actualitate medicala/ Alcoolul in exces creste cu 30% riscul de Alzheimer

00:45, 13.02.2024 - • Frecvența consumul excesiv de alcool in Romania este peste media europeana Exista numeroase studii care susțin legatura puternica dintre consumul de alcool și boala Alzheimer. Consumul cronic de alcool pe o perioada indelungata poate cauza leziuni cerebrale ireversibile care pot duce la Alzheimer…

Ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci

10:41, 27.01.2024 - Un studiu prezinta ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci. Persoanele cu fețe mai late, mai scurte și mai plate au mai multe șanse sa fie percepute ca fiind sarace, potrivit unui studiu, scrie G4Media care citeaza The Times . Cercetarea, condusa de oameni de știința de la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?