Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revoltător: Copilă maltratată în familia de tutelă: Unde se află acum – Video

Publicat:

Poliția din Calarași investigheaza un caz de maltratare a unei copile de catre familia in grija careia a fost lasata de mama. Copila apare chiar insangerata, cu nasul spart, in inregistrari video postate pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Vanatorii de BMW: Doi tineri, luați pe sus de mascați, dupa ce au spart doua boliduri de lux și au furat tot din ele, pana și volanul

17:25, 25.04.2024 - Doi barbați de 24 de ani, din raionul Calarași, au fost reținuți de oamenii legii dupa ce ar fi sustras bunuri și bani din doua BMW-uri, parcate pe bulevardul Dacia din capitala. Poliția a inițiat o cauza penala pentru furt, iar banuiții sunt cercetați penal in stare de arest.

O manevra periculoasa a bagat 7 oameni in spital: Doua microbuze s-au tamponat violent la Calarași, dupa ce unul a intrat intr-o depașire

12:20, 18.03.2024 - Poliția informeaza despre un grav accident care s-a produs pe traseul R21 din raionul Calarași. Preliminar s-a stabilit ca un șofer aflat la volanul unui Ford Transit, fara a se asigura a ieșit la depașire lovindu-se violent de un Volkswagen T5. In urma accidentului 7 persoane au fost spitalizate.

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

O copila de 14 ani din Orhei, de negasit de doua luni: Poliția cere ajutorul cetațenilor

16:40, 29.02.2024 - O copila de 14 ani din Orhei este de negasit de doua luni. Potrivit oamenilor legii, care cer ajutorul cetațenilor pentru a o gasi, fata a parasit domiciliul pe 27 decembrie și de atunci nu s-a mai intors.

Un glont tras din revolverul cu care a fost ucis John Lennon, scos la licitatie 

15:10, 29.02.2024 - Un glont tras din revolverul cu care a fost ucis John Lennon la New York in 1980 va fi scos joi la licitatie in orasul englez Newcastle upon Tyne. Valoarea estimata a obiectului este de 2.000 de lire sterline (2.500 de dolari), informeaza DPA. Casa de licitatii Anderson and Garland vinde suvenirul in…

L-ati vazut? Familia si politia il cauta oe Hurduc Ilie, despre care nu se mai stie nimic de aproape un an

10:35, 15.02.2024 - In data de 21 ianuarie, polițiștii din Seini au fost sesizați de un barbat in varsta de 53 de ani despre faptul ca fratele sau – HURDUC ILIE – a fost la el in vizita in luna martie 2023, pe raza orașului Seini, dupa care a plecat voluntar, iar de atunci nu mai știe nimic […] Source

A plecat de acasa acum doua zile și a disparut: O copila de 13 ani din Ocnița, cautata de rude și poliție

12:15, 13.02.2024 - Poliția solicita ajutorul cetațenilor pentru a gasi o minora de 13 ani din satul Grinauți-Raia, raionul Ocnița. Copila a plecat de la domiciliu la 11 februarie curent și pana la moment nu a revenit.


Ce parere ai despre aceasta stire?