Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RETETE MURATURI. Secretul pentru cele mai gustoase MURĂTURI ASORTATE la borcan

Publicat:

Muraturile sunt nelipsite din camara romanilor. Consumate alaturi de tocanița, carne gratar sau friptura la cuptor, fac deliciul mesei. 

Ingrediente pentru muraturi

- castraveti
- varza alba
- ardei grasi
- gogosari
- ardei iuti
- morcovi
- gogonele
- boabe de struguri
- conopida- 2 catei de usturoi pentru fiecare borcan
- cate 2 fasii de hrean pentru fiecare borcan
- ramurele de marar uscat si de cimbru

Saramura

1 l apa + 25 g sare neiodata (speciala pentru muraturi)
2 linguri de otet alimentar 9% pentru fiecare borcan

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa stropești legumele din gradina ca sa nu le atace daunatorii. Combinația de ingrediente care pune pe fuga insectele

16:40, 18.05.2024 - Cele mai bune legume sunt cele crescute de noi, in propria gradina. Acestea necesita ingrijire constanta, iar cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem este sa le aparam de daunatori. Exista o soluție pe care o putem folosi pentru a scapa definitiv de aceasta problema. Stropește legumele din…

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Trei rețete bune de integrat intr-un regim hipocaloric

15:06, 19.04.2024 - Pentru a putea slabi este nevoi ca organismul uman sa consume mai multe calorii decat primește. V-am prezentat recent trei rețete de alimente gustoase și sarace in calorii pe care poți sa le mananci fara sa te ingrași, iar astazi prezentam inca trei. Propunerile au fost prezentate de publicația SheFinds dupa…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Legumele moldovenești scoase la in vinzare in piețe și in marile lanțuri de magazine

06:11, 06.04.2024 - Serele fermierilor din Republica Moldova abunda de verdețuri, gata sa fie culese. Castraveții, ridichea si ceapa verde si-au facut loc si in piete, si in marile lanturi de magazine, unde o conditie de comercializare este calitatea si ambalajul. Serele Alei Popa din satul Negureni, raionul Telenesti,…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?