Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remedii pentru probleme de sanatate specifice femeilor

Publicat:

Cand ai anexita, zmeurul este solutia

Printre cele mai bune remedii în cazul anexitei se numara preparatele de zmeur: infuzia si pulberea din frunze. Acestea au efecte dezinfectante, calmante si depurative foarte puternice. Infuzia se prepara dintr-o lingurita de planta maruntita si o cana cu apa clocotita. Zilnic, se consuma cate doua cani cu infuzie.Tratamentul cu pulbere dureaza 28 de zile si regleaza, în acelasi timp, si ciclul menstrual.

Salvia trateaza lactatia în exces

Infuzia de salvie este întrebuintata cu succes într-o…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comoara din natura: 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai: proprietațile lor terapeutice sunt uimitoare

12:50, 15.05.2024 - Natura ne ofera o varietate de plante cu proprietați terapeutice care pot fi culese și utilizate pentru diverse tratamente și remedii naturale. Iata care sunt cele 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai:1. Papadia  Papadia este o planta extrem de valoroasa datorita proprietaților sale detoxifiante…

Adolescenți teribiliști in parcurile din Cluj-Napoca! Clujean: ,,Poliția locala este mai preocupata sa verifice cate minute staționeaza mașinile in zona”

09:46, 09.05.2024 - Clujenii care frecventeaza parcurile din Cluj se plang ca mulți tineri se strang in aceste locuri pentru a bea sau a consuma droguri.Aceștia reclama ca adolescenții consuma substanțele chiar in apropierea locurilor de joaca, frecventate de foarte mulți copii. Comportamentul tinerilor dupa consumul acestor…

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

Ce flori nu trebuie sa daruiești femeilor de 1 și 8 martie. Aduc ghinion și au o cu totul alta semnificație

10:30, 01.03.2024 - Daruirea florilor este un gest de admirație și respect fața de femei, mai ales in zilele de sarbatoare, cum ar fi 1 și 8 martie. Florile au o semnificație importanta, iar unele dintre ele nu se ofera niciodata cu ocazii fericite. Iata ce flori nu trebuie sa dai in dar nicioata de 1 și 8 martie.

15 cele mai sanatoase fructe. Doar 12% dintre adulți consuma suficiente fructe zilnic

21:55, 21.02.2024 - Fructele, impreuna cu legumele, ar trebui sa formeze piatra de temelie a dietei tale. Cu toate acestea, realitatea este ca doar 12% dintre adulți consuma intre o cana și  jumatate și doua cani de fructe in fiecare zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?