Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Regina a murit”: mesajul distribuit ca o glumă care s-a dovedit unul cât se poate de serios

Publicat:

Un mesaj pe WhatsApp care anunta moartea reginei Angliei in urma unui atac de cord a ajuns sa fie distribuit masiv pe retelele sociale dupa ce un utilizator l-a postat pe grupul sau destinat umorului militaresc, convins ca nu poate fi luat in serios. Stirea insa nu era chiar o gluma, ci un exercitiu militar menit a pregati interventia in cazul decesului reginei, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul lui Catalin Maruța pentru Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu dupa ce s-a aflat ca revin la „MasterChef”: „Sa nu veniți cu mana goala”

14:26, 17.04.2024 - Catalin Maruța le-a lansat in direct la TV invitația lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu de a aparea in emisiunea lui de la Pro TV. Sunt acum colegi de trust, caci cei trei bucatari vor fi jurați la „MasterChef”, in sezonul 9. Ieri s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu…

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

O fetița de un an, din Brașov, a murit din cauza rujeolei / Numarul deceselor a ajuns la 9 de la inceputul epidemiei

17:01, 20.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat miercuri ca, in perioada 1 ianuarie 2023 – 17 martie 2024, s-au confirmat 8.845 de cazuri de rujeola. In ultima saptamana, s-au inregistrat 825 de cazuri noi si un deces raportat la o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, nevaccinata antirujeolic, din…

Șeful spionajului militar ucrainean spune ca Navalnii a murit din cauze naturale. Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov

18:15, 25.02.2024 - Kirilo Budanov, șeful Serviciului de informații al apararii din Ucraina, a declarat ca politicianul rus de opoziție Aleksei Navalnii a murit din cauze naturale, mai exact din cauza unui cheag de sange. Afirmația lui Budanov, pe care el insuși a catalogat-o „dezamagitoare”, este in concordanța cu varianta…

18 Februarie 1916 – A murit regina Elisabeta a Romaniei. Pseudonim literar Carmen Sylva

14:15, 18.02.2024 - Elisabeta a Romaniei, pseudonim literar Carmen Sylva (lat. „cantecul padurii” sau „poezia padurii”), nume complet Elisabeth Pauline Ottilie Luise zu Wied; n. 29 decembrie 1843, Neuwied, din Ducatul Nassau — d. 18 februarie 1916, București, din Vechiul Regat) a fost doamna, apoi regina Romaniei in timpul…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?