Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rebel Wilson și-a dus iubita în vacanță, cu elicopterul. Cine e Ramona Agruma

Publicat:

a dus relația cu iubita ei la un nou nivel. Actrița de 42 de ani, care a recunoscut ca este lesbiana, a zburat cu elicopterul in Islanda alaturi de partenera ei, creatoarea de moda .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții atacatorului din Sydney, marturii dupa tragedie: „Iși dorea o iubita, de asta a ucis femei. Iubim un monstru”

17:10, 15.04.2024 - Parinții atacatorului din Sydney spun ca le pare „extrem de rau” pentru ce a facut fiul lor. Aceștia explica ca el suferea de schizofrenie și ca „pierduse contactul cu realitatea”, transmite Sky News.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, criticata pentru ținuta pe care a purat-o la biserica! Cu ce haine era imbracata Georgina Rodriguez in lacașul sfant / VIDEO

22:06, 03.04.2024 - Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost criticata pentru ținuta pe care a ales sa o poarte la biserica. Iata cu ce haine era imbracata Georgina Rodriguez in lacașul cult. Fanii au pus-o la zid pe rețelele de socializare.

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Star Matinal. Cum se menține Francisca, iubita lui TJ Miles, dupa ce a slabit peste 20 de kilograme. Nu crede in diete: „Traim ca niște oameni normali”

12:45, 20.03.2024 - Francisca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme, iar de cand a trecut printr-o transformare radicala, bruneta este mult mai atenta la alimentație. Nici sportul nu lipsește din activitațile ei zilnice.

Cine este Carmen Montero Mundt, iubita lui George Russell. Cum s-a cunoscut cu pilotul Mercedes

15:55, 12.03.2024 - George Russell și Carmen Montero Mundt traiesc o frumoasa poveste de dragoste, fiind unul dintre cuplurile solide din padocul Formula 1™. Insa puțini știu cine este, de fapt, iubita pilotului Mercedes.

Anunțul facut de Viviana Sposub, dupa ce s-a impacat cu George Burcea: „Imi doresc foarte mult sa fiu mama”. Motivul pentru care nu poate munci in America

16:46, 06.03.2024 - Viviana Sposub s-a impacat cu George Burcea dupa cateva luni de desparțire. Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a intors in Romania și a anunțat ca iși dorește o familie.Anul trecut, dupa 3 ani de relație, Viviana Sposub și George Burcea au decis sa se desparta. Separarea lor a durat cateva luni, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?