Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Mariei Andria, după ce a aflat că este însărcinată! Vedeta s-a chinuit mult timp să devină mamă: „Am rămas șocată”

Publicat:

va deveni mama, iar vestea ca a ramas insarcinata a lasat-o fara cuvinte, mai ales ca acest proces nu a fost unul tocmai ușoar pentru ea. Vedeta a povestit prin cate a trecut pentru a putea avea un copil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Cristina Șișcanu, șocata dupa ce a deschis un colet comandat de pe internet! Ce a gasit vedeta in pachet: „O mare țeapa”

20:41, 09.04.2024 - Cristina Șișcanu a fost șocata cand a deschis un colet comandat de pe internet. Vedeta a dezvaluit pe rețelele de socializare ce a gasit in pachetul respectiv. Iata ce a marturisit in cadrul unui videoclip postat in mediul online.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

Vedeta de la Survivor si Chefi la Cuțite e insarcinata in 5 luni: ‘Imposibil de descris in cuvinte’

12:40, 31.01.2024 - Bucurie mare pentru una dintre fostele concurente de la Survivor. Vedeta, care a participat și la Chefi la Cuțite, e insarcinata in cinci luni. A vrut sa se afle de la ea ca va deveni curand mama și a publicat imagini noi cu burtica. Cum arata acum tanara ce va naște primul ei copil. Elena […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?