Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război civil în Iran - Mii de civili continuă să îşi părăsească locuinţele din oraşul sudanez Al-Fashir

Publicat:
Război civil în Iran - Mii de civili continuă să îşi părăsească locuinţele din oraşul sudanez Al-Fashir

Mii de civili continua sa isi paraseasca locuintele din orasul sudanez Al-Fashir, din Darfur, in contextul escaladarii luptelor dintre Fortele pentru (FSR) si armata.ONU a avertizat in privinta cresterii riscului de genocid in Darfur.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata sudaneza a anuntat uciderea comandantului Fortelor de Reactie Rapida din Darfur

17:46, 14.06.2024 - Armata sudaneza a anuntat vineri ca l-a ucis pe comandantul formatiuni paramilitare sudaneze Forțele de Sprijin Rapid (RSF) din Darfur, Ali Yagoub Gibril, in timpul unei batalii din orasul al-Fashir, informeaza Reuters.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Stație radio mobila ruseasca, distrusa de ucraineni

03:26, 14.06.2024 - Forțele de Operațiuni Speciale ale Ucrainei au anunțat ca au distrus o stație radio mobila R-416GM a armatei ruse, intrerupand comunicațiile dintre postul de comanda și unitațile de pe teren ale inamicului, fara a preciza momentul și locul atacului. Lovitura a fost surprinsa intr-o inregistrare video…

Razboi in Fașia Gaza. Raid aerian israelian la Nuseirat. Peste 30 de palestinieni au fost uciși

16:50, 19.05.2024 - Forțele israeliene au lansat o lovitura aeriana, duminica dimineața, care a provocat moartea a peste 31 de persoane in tabara de refugiati de la Nuseirat, in centrul Fasiei Gaza, a anunțat Protecția Civila, potrivit AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 816: Forțele lui Putin au lansat un nou atac masiv in Harkov: 5 civili RANIȚI - LIVE TEXT

07:06, 19.05.2024 - Procurorii ucraineni au comunicat ca ancheteaza ca posibila crima de razboi un raid aerian al Rusiei asupra unei zone rezidentiale din capitala regionala, Harkov, in urma caruia au fost raniti cinci civili, inclusiv o fata de 13 ani si un baiat de 16 ani. 

Razboi in Ucraina, ziua 813. Zelenski: "Artileria, dronele, infanteria noastra lucreaza cu acuratețe"

00:01, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Razboi in Ucraina, ziua 796. ISW: Rusia nu dispune de forțele necesare pentru a cuceri orașul Harkov

15:10, 29.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 796. Noua lege ce impune barbaților sa revina in Ucraina pentru a-și inlocui pașapoartele expirate, ridica preocupari in randul celor cu varste cuprinse intre 18 și 60 de ani, deoarece exista riscul de a fi recrutați in armata.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov

02:05, 15.04.2024 - Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov. Fortele aeriene au raportat ca toate cele 10 drone lansate asupra regiunii Harkov au fost interceptate. Atacul a vizat infrastructura critica din oras, aflat la circa 40 km de granita rusa.STIRIPESURSE.

Inundații de proporții istorice in Rusia și Kazahstan. Peste 100.000 de oameni au fost obligați sa-și paraseasca locuințele

21:01, 12.04.2024 - Inundatiile istorice care s-au produs in ultimele zile in mai multe regiuni din Rusia si Kazahstan provoaca o situatie „critica” in orasul rusesc Orenburg, a declarat vineri primarul acestuia, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Peste o suta de mii de locuitori au fost evacuați din cauza situatiei periculoase.


Ce parere ai despre aceasta stire?