Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapidiștii avertizează Iașiul lui Lăcătuș: "În Giulești nu mișcă nimeni"

Publicat:

Rapid este lider in prima serie din liga secunda și vrea sa ramane in frunte și dupa derbiul cu CSMS Iași, a doua clasata. iși dorește ca echipa sa sa demonstreze ca mertia sa ocupe prima poziție a clasamentului. "Intalnim o echipa buna care si-a camuflat excelent jocul pana in momentul de fata. Greu de descifrat din punctul meu de vedere. Sper sa vina cat mai multi suporteri la stadion, avem nevoie de aportul lor pentru a obtine o victorie. Nu stiu daca e cel mai important meci de pana acum, pentru mine e ca oricare altul. Noi vom juca la…

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden avertizeaza ca intreaga Europa e amenințata de Rusia: Putin nu se va opri la Ucraina

17:20, 09.06.2024 - Președintele american Joe Biden a avertizat ca Rusia nu se va opri la Ucraina daca va caștiga razboiul și ca in realitate intreaga Europa este amenințata de Vladimir Putin, relateaza Kyiv Independent. El a declarat sambata, in timpul unei intalniri cu omologul sau francez, Emmanuel Macron, ca „SUA sunt…

Costel Alexe, șeful CJ Iași: 'Am votat cu tot dragul pentru stabilitate si dezvoltare'

13:56, 09.06.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Costel Alexe, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca isi doreste continuarea proiectelor si ca Iasiul sa devina un pol regional si o zona puternica in Europa.

Un nou val de scumpiri odata cu creșterea salariului minim! Experții avertizeaza: „In prim-plan nu vor mai fi alimentele, cum a fost pana acum”

12:55, 02.06.2024 - Romania se pregatește pentru un nou val de scumpiri, determinat de creșterea salariului minim pe economie. Masura, menita sa imbunatațeasca nivelul de trai al angajaților cu venituri mici, are efecte secundare care ingrijoreaza specialiștii. Antreprenorii avertizeaza ca majorarea costurilor salariale…

Israelul avertizeaza Irlanda, Spania și Norvegia ca recunoașterea statului Palestina va avea „consecințe grave”

20:01, 23.05.2024 - Ministerul de Externe israelian i-a prevenit joi pe ambasadorii Irlandei, Spaniei si Norvegiei ca recunoasterea statului Palestina de catre tarile lor va avea „consecinte grave”, transmit AFP si EFE, citate de Agerpres.

Budanov avertizeaza ca rușii vor declanșa o noua ofensiva. „Suntem la limita. Cu fiecare ora, situația devine tot mai critica”

11:46, 14.05.2024 - Șeful serviciilor militare de informații ucrainene, Kirilo Budanov, se așteapta ca rușii sa declanșeze o noua ofensiva in regiunea Sumi, dupa ce forțele ucrainene vor reuși stabilizarea frontului in Harkov, informeaza New York Times.

Respect, Steaua București!

13:56, 07.05.2024 - Se implinesc 38 de ani de la cel mai mare succes al fotbalului romanesc. 7 mai 1986 ramane, indiscutabil, momentul de magie pe care l-a atins vreodata fotbalul romanesc. Intr-un stadion Sanchez Pizjuan din Sevilla jucatorii de la Steaua București au produs una dintre cele mai mari surprize, caștigand…

Capitala Moldovei, vazuta prin ochii unui IT-ist care a lucrat 13 ani in strainatate. Ce atuuri are Iașiul

15:35, 18.03.2024 - In ultimii ani, domeniul IT a devenit extrem de cautat printre tinerii ieșeni. Astfel, facultațile din Iași specializeaza, anual, mii de studenți care sunt pregatiți sa se angajeze in marile companii care și-au facut apariția pe piața din capitala Moldovei.


Ce parere ai despre aceasta stire?