Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Budanov avertizează că rușii vor declanșa o nouă ofensivă. „Suntem la limită. Cu fiecare oră, situația devine tot mai critică”

Publicat:
Budanov avertizează că rușii vor declanșa o nouă ofensivă. „Suntem la limită. Cu fiecare oră, situația devine tot mai critică”

Șeful serviciilor militare de informații ucrainene, , se așteapta ca rușii sa declanșeze o noua ofensiva in regiunea Sumi, dupa ce forțele ucrainene vor reuși stabilizarea frontului in Harkov, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viteza cu care rușii au avansat in Harkov in mai. Zelenski avertizeaza: "Ar fi primul val al ofensivei". Ce regiune vizeaza apoi Rusia

12:25, 18.05.2024 - Volodimir Zelenski avertizeaza ca se așteapta la o ofensiva rusa mai ampla in nord și in est, cu scopul de a cuceri orașul Harkov. „Ei (rușii – n.r.) și-au lansat operațiunea, care poate consta in mai multe valuri. Acesta ar putea fi primul val", a declarat Zelenski. In urma cu cateva zile, șeful serviciilor…

Washington Post: Conexiunea Starlink, intrerupta pentru trupele ucrainene chiar cand rușii au declanșat ofensiva in Harkov

22:50, 17.05.2024 - Terminalele Starlink operate de Brigada 125 de aparare teritoriala a Ucrainei din regiunea Harkov au fost complet dezactivate in primul incident de acest fel din 2022, a relatat Washington Post la 17 mai, citand soldați ucraineni anonimi aflați la fața locului.

Cum evalueaza șeful serviciilor de informații militare ucrainene situația de pe frontul din Harkov

16:45, 14.05.2024 - Seful Directiei principale de informatii a Ministerului Apararii ucrainean (GUR), Kirilo Budanov, a respins marti evaluarea ca Rusia ar obtine „succese semnificative” in ofensiva sa transfrontaliera in regiunea Harkov (nord-est), apreciind chiar ca se indreapta spre stabilizare.

Șeful serviciului secret militar ucrainean avertizeaza ca Rusia va lansa o noua ofensiva: „Va incerca un avans puternic”

12:45, 14.05.2024 - Rusia va lansa in curand o noua ofensiva in nord-estul Ucrainei, și anume in regiunea Sumi, anticipeaza șeful serviciului secret militar ucrainean (HUR), generalul Kirilo Budanov, citat de The New York Times (NYT).„Situația este la limita și devine critica cu fiecare ora care trece”, a declarat șeful…

Ucraina il inlocuiește pe șeful trupelor ucrainene de pe linia frontului din Harkov, in plina ofensiva a Rusiei

14:50, 13.05.2024 - Comandantul ucrainean responsabil de linia frontului din Harkov (nord-est) a fost inlocuit pe fondul ofensivei ruse, a anuntat luni comandamentul grupului de trupe Hortita, citat de Reuters, informeaza Agerpres.

Rușii incerca sa incercuiasca forțele Kievului din regiunea Harkov. Șeful armatei ucraainene spuenca situația este „dificila“

17:45, 12.05.2024 - Rușii ar putea folosi ofensiva de la Vovciansk pentru a ajunge in spatele trupelor ucrainene care se apara impotriva atacurilor rusești pe direcția Kupiansk, susține Institutul american pentru studierea razboiului (ISW).

Rușii preseaza și avanseaza in regiunea Harkov din Ucraina

16:35, 11.05.2024 - Fortele ruse au inceput o operatiune ofensiva de-a lungul granitei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov si au obtinut castiguri tactice semnificative, conform antena3.ro. Lupte grele au au loc sambata intr-o ofensiva a rușillor pentru ocuparea unor sate ucrainene din apropierea graniței cu Rusia.…

Șeful armatei ucrainene spune ca rușii ataca in est: „Situația este dificila”

16:26, 13.03.2024 - Comandantul sef al armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”, relateaza France Presse.


Ce parere ai despre aceasta stire?