Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Puiu Popoviciu cere anularea pedepsei de 7 ani închisoare primită în România

Publicat:

Fugit la Londra, omul de afaceri cere anularea pedepsei de sapte ani de inchisoare la care a fost condamnat in tara. El a plecat din Romania inainte de condamnarea definitiva, dar a fost gasit la Londra unde a fost pus sub supraveghere electonica pe perioada procedurilor de extradare. O eventuala anulare a condamnarii la 7 ani de inchisoare ar fi posibila doar daca i se admite actiunea depusa recent la . Primul termen pentru de (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despagubirea primita de primarul care a dat Romania in judecata. A cerut 10 milioane de euro pentru doi ani de inchisoare

18:25, 18.04.2024 - In urma unei sentințe CEDO, instanța romaneasca l-a achitat pe edilul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, in dosarul „Mita la primarie”, iar acesta a dat Statul Roman pentru umilințele suferite și a fost despagubit.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Cum a fost la concertul Andrei de pe Wembley Arena, in Londra!

10:45, 20.03.2024 - Cum a fost la concertul Andrei de pe Wembley Arena, in Londra! Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar asta se datoreaza talentului ei incontestabil. Pe 17 martie 2024, ea a devenit primul artist din țara noastra care a susținut un concert pe Wembley Arena din Londra. Peste…

Catalin Cherecheș a fost extradat din Germania și urmeaza sa ajunga in Romania. Fostul primar a fugit din țara inaintea condamnarii la inchisoare.

13:00, 19.03.2024 - Fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnat la 5 ani de inchisoare și fugit in Germania cu cateva ore inaintea pronunțarii sentinței, este extradat marți și urmeaza sa ajunga in Romania.

Roman condamnat la 16 ani de inchisoare in Anglia, transferat in țara. Baut și drogat, a violat o femeie de 66 de ani

12:45, 03.02.2024 - Un infractor roman in varsta de 31 de ani va fi transferat din Marea Britanie in Romania pentru a executa pedeapsa la care a fost condamnat pentru viol și jaf. Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de transfer formulata de autoritațile britanice.


Ce parere ai despre aceasta stire?