Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect „Start-up Sănătos – SUS”, implementat de UMF Cluj!

Publicat:

Universitatea de „Medicina si " Cluj, a inceput la data de 01.01.2022, implementarea proiectului „Start-Up Sanatos – SUS”. Proiectul este co-finanțat din ... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Proiect european pentru screeningul cancerului gastric in parteneriat cu UMF Cluj: „Anul 4.000 de romani sunt diagnosticați”

15:05, 29.04.2024 - Luni, 29 aprilie, s-a lansat programul „TOGAS – in drumul spre screeningul gastric in Uniunea Europeana” in parteneriat cu Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj.

UMF Cluj iși reabiliteaza și modernizeaza cladirea de Anatomie. Anca Buzoianu: "Este un proiect de suflet, este prima cladire a facultații de medicina"

14:25, 19.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au marcat, vineri, lansarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomia, valoarea proiectului depașind 11 mil. de euro.

Au inceput lucrarile la noul spital TBC din București. Proiectul va costa 72 de milioane de euro FOTO&VIDEO

16:55, 10.04.2024 - Un nou spital va fi construit in Sectorul 4 al Capitalei. Administrația condusa de Daniel Baluța a obținut o finanțare de peste 70 de milioane de euro prin PNRR pentru a inființa un Centru de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei. Noua unitate medicala va fi ridicata pe terenul pe care a…

„Culturile care se rușineaza de eșec nu le permit oamenilor sa inoveze”. Dr. Mark Khater, specialist din Cabridge ne incurajeaza sa facem lucruri marețe in țara natala

11:40, 03.04.2024 - Specialistul in finanțe digitale, inovație și investiții, dr. Mark Khater de la Universitatea din Cambridge a vorbit la Cluj despre teme precum atitudinea tinerilor fața de bani, increderea in sine a popoarelor.

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Arbitrul Andrei Moroița s-a intalnit cu ursul! Alarma pe strazilele Ploieștiului

12:30, 16.03.2024 - Arbitrul Andrei Moroița a condus meciul de la Cluj, dintre Universitatea și FC Botoșani caștigat clar de trupa lui Ioan Ovidiu Sabau, 3-0. Imediat dupa joc Moroița a plecat, cale lunga, spre casa, ajungand la Ploiești catre orele dimineții. Intalnire matinala cu ursul De mai multa vreme urșii au inceput…

Un milion de euro, pentru digitalizarea viitorului Spital universitar

21:15, 06.03.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Sanatații, de aprox. 1 milion de euro, pentru digitalizarea viitorului Spital universitar. Un spital universitar ar putea fi construit in Targu Mureș, unul…

Mureș: Proiectul Parcului Universitar Științific și Tehnologic ”Novum Forum” al UMFST, in dezbatere publica

08:15, 14.02.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș invita publicul interesat la sedinta de consultare a populatiei pentru documentatia Plan urbanistic Zonal (PUZ) – Reconversie urbanistica petnru inființare Parc Universitar Științific și Tehnologic…


Ce parere ai despre aceasta stire?