Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Producător de fructe: Putem să exportăm, dar nu ni se permite

Publicat:

spera ca in urma celei de a doua ediții a Forumului Economic Moldo-Rus va putea sa exporte direct in Federația Rusa fructele pe care le cultiva compania pe care o gestioneaza.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Țara europeana care va amenda pacienții care lipsesc la programarile la medic: Nu putem permite ca acest lucru sa continue

12:10, 09.04.2024 - Persoanele care lipsesc de la programarile la medic vor fi amendate cu 5 euro, in Franța. Sancțiunea propusa, menita sa stimuleze serviciul de sanatate care „scarțaie”, este criticata de sindicatele medicilor și de grupurile de pacienți.

Ministrul Digitalizarii: Romania va avea un program național pentru done. Putem sa și exportam

16:45, 03.04.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a spus la Interviurile Digi24.ro ca Romania va avea un program național pentru drone, la care va participa un consorțiu format din mai multe entitați. El nu a precizat insa cand va fi lansat acest program.

Apple va permite și instalarea aplicațiilor prin download de pe site, fara un magazin, la presiunea UE

16:20, 12.03.2024 - Ușor, ușor, Apple va ajunge, probabil la o forma de deschidere cat mai apropiata de ceea ce iși doresc utilizatorii, dar și membrii Comisiei Europene, care au obligat compania sa permita alternative pe platformele sale. La doar cateva zile dupa ce Apple a „deschis”, cel puțin parțial iOS-ul, compania…

Bucurestiul, invadat de plosnite! Cum putem scapa de aceste insecte

14:00, 03.02.2024 - Capitala Romaniei a fost invadata de plosnite! Oamenii cer disperați ajutorul firmelor de dezinsecție. Ploșnițele au aparut pana și in caminele studențești. Deocamdata, in lipsa unei reactii de la Primaria Capitalei, unica rezolvare ar fi contractarea unei firme de dezinsectie. Ploșnițe in caminele…

Drama economica a argentinienilor, candva mai bogați decat Franța și Germania: „Suntem țara carnii de vita, dar ne putem permite doar pui”

09:55, 31.01.2024 - Argentina a fost candva una dintre cele mai bogate țari din lume, mai bogata decat Franța sau Germania, iar o mare parte din aceasta bogație a fost construita pe exporturile de carne de vita.

Probleme financiare la Sepsi? Laszlo Dioszegi schimba strategia: „Cred ca putem rezista pana in vara”

20:26, 30.01.2024 - Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea sa obțina bani din vanzarea numelui arenei din Sfantu Gheorghe.  Sepsi a ramas fara unul dintre cei mai importanți sponsori din ultimele sezoane. OTP Bank a renunțat la afacerile din Romania. Laszlo Dioszegi cauta noi soluții pentru finanțare. Pe modelul…

Protest la singurul producator de explozivi din Romania: „Doamne ferește, de un eventual asalt al rușilor catre noi, cu ce ne vom apara”

16:35, 29.01.2024 - Cei circa 150 de angajați ai fabricii de pulberi Fagaraș au declanșat astazi, 29 ianuarie, un protest spontan nemulțumiți de bugetul pe acest care le asigura salariul doar pentru șase luni, relateaza Radio Mureș.Angajații au oprit lucrul și au ieșit in curtea fabricii spunand ca nu sunt nemulțumiți…


Ce parere ai despre aceasta stire?