Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Harry anunță că-și dorește reconcilierea cu Familia Regală după diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

Publicat:

a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in , care a fost marcata de ani de tensiune.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Prima fotografie cu regele Charles dupa diagnosticul de cancer. Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vedea tatal

18:05, 06.02.2024 - Prințul Harry a ajuns, marți seara, la Londra, dupa anunțul ca tatal sau, regele Charles, sufera de cancer, scrie BBC. Prima fotografie cu mezinul familie regale dupa ce a ajuns la Clarence House a fost facuta publica.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Regele Charles. Monarhul are cancer

12:21, 06.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis dupa anuntul conform caruia Regele Charles III are cancer, ca ii doreste insanatosire completa. ”Gandurile noastre se indreapta catre Majestatea Sa Regele Charles III si Familia Regala, precum si spre poporul Regatului Unit, in aceste momente…

Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra

07:30, 06.02.2024 - Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra Continue reading Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra at Tabu.

Reacții la diagnosticul de cancer al lui Charles. Prințul Harry vine la Londra. Mesajul premierului britanic pentru rege

22:10, 05.02.2024 - Vestea diagnosticarii regelui Charles al III-lea cu cancer a provocat rapid o avalanșa de reacții din partea oficialilor britanici, politicienilor sau familiei. Toți șefii de guvern ai țarilor din cadrul Regatului i-au urat insanatoșire rapida suveranului, iar prințul Harry, fiul cel mic al regelui…


Ce parere ai despre aceasta stire?