Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planurile de înmormântare ale regelui Charles, actualizate în mod regulat după ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este într-adevăr foarte bolnav..." 

Publicat:

Presa din scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.

Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala?

10:25, 19.02.2024 - Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala? Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer și a inceput deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost facut in urma cu doua saptamani de reprezentanții Palatului Buckingham. La scurt timp dupa anunțul acestui diagnostic,…

Primul mesaj public al prințului William, dupa ce tatal sau, Regele Charles, a primit diagnosticul de cancer – VIDEO

09:10, 08.02.2024 - Prințul William a adresat mulțumiri oamenilor care au transmis mesaje de susținere atat pentru soția sa, Catherine, dupa ce aceasta a fost operata, cat și pentru tatal sau, Regele Charles, dupa diagnosticul primit de monarh de la medici. Diagnostic despre care s-a aflat public la inceputul acestei saptamani.…

Regele Charles, prima apariție in public dupa anunțul ca are cancer

11:15, 07.02.2024 - Regele Charles, prima apariție in public dupa anunțul ca are cancer Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer și a inceput deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost facut luni seara de reprezentanții Palatului Buckingham. Diagnosticul a venit dupa ce, luna trecuta,…

Prima fotografie cu regele Charles dupa diagnosticul de cancer. Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vedea tatal

18:05, 06.02.2024 - Prințul Harry a ajuns, marți seara, la Londra, dupa anunțul ca tatal sau, regele Charles, sufera de cancer, scrie BBC. Prima fotografie cu mezinul familie regale dupa ce a ajuns la Clarence House a fost facuta publica.

Prințul William ar urma sa acopere o parte din indatoririle regelui Charles, care face tratament pentru cancer

12:55, 06.02.2024 - William, prințul de Wales, ar urma sa intervina pentru a indeplini unele indatoriri in numele tatalui sau, regele Charles, in condițiile in care monarhul in varsta de 75 de ani urmeaza un tratament pentru cancer, relateaza PA Media, citata de The Guardian.

Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra

07:30, 06.02.2024 - Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra Continue reading Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?