Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale lui Noemi după despărţirea de Mihai Mitoşeru. Nu există nici o cale de împăcare!

Publicat:

Cand toata lumea ii vedea casatoriti, si iubita lui, , si-au anuntat despartirea.

"E adevarat ca relatia noastra a inceput sa scartaie, este adevarat ca nu exista nici un vinovat. Si eu am gresit si el a gresit", a declarat Noemi, vizibil afectata in emisiunea "Drept la tinta" de la Kanal D.

Iubita lui Mihai a povestit ca despartirea lor s-a incheiat cu reprosuri grele si cuvinte urate aruncate de ambele parti, iar ceea ce a deranjat-o teribil a fost faptul ca Mitoseru i-a spus ca a stat cu el pentru banii…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aflat Iulia Albu ca fostul sot sufera de o boala cumplita. Mihai Albu, primele declaratii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit in totalitate”

18:05, 10.05.2024 - Mihai Albu trece prin momente dificile, insa s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a facut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a facut și o marturisire neașteptata legata de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul soț…

Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaratii dupa despartirea de acesta: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

11:10, 09.05.2024 - Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, pana saptamana aceasta, cand a participat la ceremonia in cadrul careia acesta a fost numit oficial presedinte, in urma alegerilor recente din Rusia.

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana, primele declarații dupa desparțirea de iubit. Spune ca nu vrea sa mai auda de barbați: „Imi doresc...” / VIDEO

16:31, 22.04.2024 - Dana Marijuana trece prin momente dificile dupa ce anulat nunta și s-a desparțit de barbatul care urma sa ii devina soț. In cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, artista a spus ce iși dorește in prezent și daca mai crede sau nu in dragoste, dupa toate dezamagirile.

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere

19:05, 04.03.2024 - A dezvaluit ca a fost acuzata de furtul de rețete și ca a fost ținta unui val de ura, insa a subliniat ca rețetele nu pot fi protejate prin drept de autor sau brevete de invenție The post PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere first appeared on Informatia Zilei .

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.


Ce parere ai despre aceasta stire?