Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crima de la Crângași. Mama suspectului de 16 ani, declarații șoc. Bărbatul „s-a împiedicat, a căzut cu fața în jos și atunci…”

Publicat:
Crima de la Crângași. Mama suspectului de 16 ani, declarații șoc. Bărbatul „s-a împiedicat, a căzut cu fața în jos și atunci…”

Apar noi detalii in cazul crimei de la Crangași, episodul de o violența crunta care a șocat o țara intreaga și in urma caruia un barbat de 46 de ani a murit in condiții cumplite. Totul, dupa ce a fost lovit de mai multe ori, in vazul lumii, aproape de parcul din Crangași. Suspecți in […] The post Crima de la Crangași. Mama suspectului de 16 ani, declarații șoc. Barbatul „s-a impiedicat, a cazut cu fața in jos și atunci…” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Tatal criminalului fetiței de 8 ani din Botoșani, declarații șocante! Nu iși credea fiul in stare sa comita o crima: ”Ar merita pedeapsa capitala”

20:05, 26.05.2024 - Cazul din Botoșani devine din ce in ce mai halucinant! Tatal criminalului Mariei, fetița de 8 ani agresata și ucisa, a facut declarații șocante. Nu iși poate ierta fiul pentru ceea ce a facut și nu credea ca ar fi in stare sa faca acest lucru. Barbatul crede ca ar merita pedeapsa capitala!

Crima din Crangași - Mama ucigașului de 16 ani face declarații șocante: Barbatul s-a impiedicat, nu a cazut de la lovituri!

12:21, 22.05.2024 - Crima din Crangași a șocat o țara intreaga, acum și rudele criminalilor surprind cu declarații revoltatoare. Rudele tinerilor criminali sfideaza din nou!Mama ucigașului de 16 ani susține acum ca victima nu s-a prabușit in strada din cauza loviturilor primite, ci sa s-ar fi impiedicat cand alerga.…

Mama criminalului din Crangași sfideaza din nou cu declarații șocante: Barbatul s-a impiedicat, nu a cazut de la lovituri

07:20, 22.05.2024 - Rudele tinerilor criminali din Crangași sfideaza din nou! Mama ucigașului de 16 ani susține acum ca victima nu s-a prabușit in strada din cauza loviturilor primite, ci sa s-ar fi impiedicat cand alerga. Reamintim ca in urma cu o saptamana, un barbat de 46 de ani a fost batut pana la moarte de doi tineri,…

Acces Direct. Confruntarea momentului! Mama adolescentului suspectat de crima și iubita barbatului ucis in Crangași, declarații halucinante: ”A jignit...” / VIDEO

20:16, 20.05.2024 - A inceput confruntarea momentului! Mama suspectului de 16 ani și iubita barbatului ucis in Crangași s-au intrecut in declarații dure, dorindu-și fiecare sa se faca dreptate. Iubita barbatului mort a facut dezvaluiri noi despre ceea ce se știe despre momentul in care acesta a fost omorat.

Acces Direct. Crima din Crangași, premeditata? Rasturnare de situație: „Au venit pregatiți” / VIDEO

19:45, 16.05.2024 - Rasturnare de situație in cazul crimei din Crangași! Fratele barbatului susține ca totul a fost premeditat. Ce il face pe acesta sa creada ca vinovații ar fi planuit totul. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Bucuresti: Dupa aproape 33 de ani de la teribila crima - Barbatul urmarit international, adus in tara pe 23 aprilie

15:40, 17.04.2024 - Un barbat in varsta de 53 de ani, din Sri Lanka, urmarit international pentru o crima comisa in 1991, va fi adus din Germania pentru a fi incarcerat in Romania. Conform Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR , acesta a ucis un cetatean strain, l a invelit intr un covor, l a transportat in cartierul…

EXCLUSIV VIDEO: O tanara insarcinata s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebra s-a impiedicat și a cazut

15:30, 04.04.2024 - Incident mai puțin obișnuit astazi in jurul orei 13.30 la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: O tanara insarcinata s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebra s-a impiedicat și a cazut first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?