Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale fraților Tate atunci când au ajuns la DIICOT. Cei doi au fost revoltați și au făcut acuzații: ”Acele dosare sunt goale” / VIDEO

Publicat:

Andrew și au ajuns, in aceasta dimineața, la sediul DIICOT, acolo unde vor da explicații instanței dupa percheziția informatica. Cei doi au dat și primele declarații, fiind vizibil revoltați de situația in care se afla și au facut acuzații.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul fraților Tate poate incepe. Tribunalul Bucuresti a respins excepțiile formulate de inculpați

18:06, 26.04.2024 - Tribunalul Bucuresti a dispus, vineri, inceperea procesului in dosarul in care fratii Andrew si Tristan Tate sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane in forma continuata si viol in forma continuata, judecatorul de camera preliminara constatand legalitatea rechizitoriului…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Declarațiile care au dus la reținerea fraților Tate: „Voi pleca din Romania și nu ma voi mai intoarce niciodata” VIDEO

19:10, 13.03.2024 - Reținerea fraților Andrew și Tristan Tate de catre autoritațile romane ar fi venit dupa suspiciunea ca aceștia ar fi intenționat sa fuga din țara, lansata de un influencer american, in cadrul unui live, potrivit lui Eugen Vidineac, consilier juridic al inculpaților, care a negat insa acuzațiile date

De ce ar fi dificila extradarea fraților Andrew și Tristan Tate. Principalul impediment

11:50, 12.03.2024 - Extradarea fraților Andrew și Tristan Tate, reținuți luni seara in baza unor mandate europene de arestare emise in Marea Britanie, ar putea fi dificila deoarece ei sunt judecați acum in Romania, iar prioritare sunt procedurile judiciare in țara unde se afla suspecții.  

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.


Ce parere ai despre aceasta stire?