Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacţie a unui celebru "iepuraş", după ce a fost prins cu soţul Cristinei Spătar

Publicat:

Despre infidelitatile sotului s-a scris mult si subiectul pare a fi departe de final. Barbatul a fost surprins în compania unui celebru "iepuras" Playboy, care nu a ezitat sa reactioneze imediat ce zvonul ca s-ar iubi cu un barbat însurat a devenit public.

a fost surprinsa de curând în compania sotului , fiind acuzata ca s-ar iubi cu acesta. Focoasa blonda nu a ezitat sa reactioneze, explicându-si filosofia de viata.



La câteva ore dupa ce s-a spus ca s-ar iubi cu un…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Reactie dura a companiei care a pierdut procesul cu Romania

14:10, 09.03.2024 - Reactie dura de la Gabriel Resources, dupa ce a pierdut procesul cu Romania, prin care cerea despagubiri de 6,7 mld. dolari. ”Compania isi exprima dezacordul ferm cu decizia majoritatii, care este in intregime incompatibila cu orice evaluare obiectiva a p


Ce parere ai despre aceasta stire?