Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima poza de vacanta, ultima poza din viata. Familia care a disparut cu totul in doar cateva clipe

Publicat:

Totul s-a petrecut in fata sotiei disperate si a celorlalti copii, doi baieti si o fata.

Este ultima fotografie cu aceasta familie fericita. Tragedia care a urmat la numai cateva secunde i-a distrus pentru totdeauna.

din si familia sa se aflau de cateva ore in Mallorca si au decis ca inainte de orice sa faca poze pe stanci.

A fost prima si ultima poza facuta in prima lor vacanta in strainatate.

Baiatul de 6 ani al familiei a fost luat de un val si a cazut de pe stanca. Tatal copilului s-a aruncat imediat dupa el. Cei doi au murit inecati.

Totul…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

De ce a disparut Georgiana Lobonț din viața publica: ”Abia am așteptat”

11:20, 06.04.2024 - Georgiana Lobonț a disparut din viața publica de o vreme, iar fanii au inceput sa se intrebe ce s-a intamplat. Ei bine, nu este nimic grav. Artista și-a luat o vacanța de lux alaturi de familia ei. Artista a și anunțat ca ia o pauza de la spectacole și ca va ta cu familia.Georgiana a avut in acest…

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Vladuța Lupau, in doliu. Artista, aflata in vacanța, in Maldive, a primit vestea ca o persoana din familia ei s-a stins din viața: „Dumnezeu sa-l odihneasca…” / FOTO

12:35, 03.03.2024 - Aflata in vacanța, in Maldive, alaturi de soțul și fiul ei, Vladuța Lupau a primit o veste trista. O persoana din familia ei s-a stins din viața și urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum. 

Trista descoperire in Moinesti: Barbat disparut acum doua luni, gasit fara viața

10:30, 26.02.2024 - O trista veste a lovit comunitatea din Moinesti acum doua zile, cand s-a confirmat ca Ion Cojan, in varsta de 81 de ani, disparut in urma cu aproape doua luni, a fost gasit fara viața intr-o gradina greu accesibila, aproape de locul unde se desfașurase festivitatea de datini stramoșești. Familia barbatului…


Ce parere ai despre aceasta stire?