Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima expoziţie permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului, la Muzeul oraşului Oradea

Publicat:

Prima expozitie permanenta dedicata discotecilor din anii comunismului, o expozitie inedita si unica in Romania, va fi inaugurata miercuri, 22 ianuarie, la Muzeul orasului Oradea (MoO), potrivit muzeografului Cristina Puscas. Oradenii sunt invitati la vernisajul acestei expozitii numite "Discoteca anilor '70-'80", ce va fi urmat si de o petrecere cu muzica specifica perioadei, la care participantii sunt indemnati sa se imbrace adecvat pentru a dansa pe muzica celor de la ABBA, Queen sau The Beatles. "Nu s-a mai documentat nimic pe tema asta, eu nu am gasit materiale documentare pe chestiunea asta.…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima expoziție Gustav Klimt prezentata la Cluj a fost vazuta deja de peste 3.000 de clujeni la MINA Pop Up

19:55, 25.04.2024 - “Gustav Klimt. The Immersive Show” este prima expoziție dedicata lucrarilor celebrului pictor austriac, cunoscut pentru operele sale simboliste și stilul Art Nouveau, prezentata la Cluj, in cadrul MINA Pop Up, ediția itineranta a muzelui imersiv al noilor arte. Proiectul este prezentat de George. inovatie…

FOTO: Flori, butași, pomi fructiferi, arbuști ornamentali și multe alte surprize, la Expo Bistrița Gradina și Ambianța 2024

09:16, 12.04.2024 - A doua expoziție organizata in acest an de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Nasaud – „Expo BISTRIȚA GRADINA ȘI AMBIANȚA 2024” și-a deschis ieri porțile, in centrul Bistriței, pe pietonalul Liviu Rebreanu. La expoziție participa 22 de expozanți din Bistrița-Nasaud, Alba, Bihor, Botoșani, Cluj,…

FOTO: Flori, butași, pomi fructiferi, arbuști ornamentali, și multe alte surprize, in centrul Bistriței, la Expo Gradina și Ambianța 2024

09:05, 12.04.2024 - A doua expoziție organizata in acest an de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Nasaud – „Expo BISTRIȚA GRADINA ȘI AMBIANȚA 2024” și-a deschis ieri porțile, pe in centrul Bistriței, pe pietonalul Liviu Rebreanu. La expoziție participa 22 de expozanți din Bistrița-Nasaud, Alba, Bihor, Botoșani, Cluj,…

Oportunitați de 4 miliarde de euro pentru cercetarea romaneasca, prin componenta widening a programului-cadru Horizon Europe

17:25, 08.03.2024 - Ministerul Cercetarii, Inovarii și Digitalizarii (MCID) a organizat evenimentul „Oportunitați pentru cercetarea romaneasca”, o dezbatere pe marginea pilonului Widening al programului-cadru de finanțare a cercetarii și inovarii in Uniunea Europeana, ce a beneficiat de contribuțiile domnului Bogdan Ivan,…

Doliu in cultura romana. A murit un mare dramaturg și romancier 

17:06, 02.03.2024 - Dinu Sararu, reputatul dramaturg și romancier, a murit la varsta de 92 de ani. S-a nascut pe 30 ianuarie 1932, in comuna Slatioara, județul Valcea, la 8 km de orașul Horezu. A venit pe lume intr-o familie de invațatori, parinții sai fiind Costica și Cornelia Sararu. Citește și: Inmatriculare auto online…

Vernisaj de martisor la Muzeul de Arta Constanta, curatoriat de Principele Șerban Dimitrie Sturdza

15:40, 27.02.2024 - Vineri, 1 martie 2024, ora 14.00, la Muzeul de Arta Constanta, are loc vernisajul expozitiei ,,Jurnal de introspectie X" a artistelor Mirela Traistaru si Dorothea Fleiss. Expozitia este curatoriata de Principele Serban Dimitrie Sturdza, candidatul din partea AUR Constanta la alegerile europarlamentare.…

Participarea Romaniei la cea de-a 60-a Expoziție Internaționala de Arta – La Biennale di Venezia

14:30, 20.02.2024 - Ce este munca, de Șerban Savu Anul acesta Romania va fi prezenta la Biennale Arte 2024, in perioada 20 aprilie – 24 noiembrie, cu proiectul caștigator Ce este munca de Șerban Savu. Expoziția se va desfașura la Pavilionul Național din Giardini della Biennale și la Noua Galerie a Institutului Roman de…

Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” Iași: Expoziția ”De la Bach la Enescu – confluențe muzicale”

12:26, 19.02.2024 - De la Bach la Enescu – confluențe muzicale Cultura muzicala universala, legata indisolubil de literatura, filosofie și celelalte arte, reunește operele compozitorilor ieșiți din anonimat prin intermediul unor creații unice, care i-au consacrat definitiv. Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu”…


Ce parere ai despre aceasta stire?