Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presupușii criminali ai lui Sorin Anghel rămân în arest preventiv! Ce motiv au avut, când au cerut să fie eliberați

Publicat:

Barbații despre care se spune ca l-ar fi ucis pe , in Padina, raman in arest preventiv. Fiii vrajitoarei Sidonia au cerut, in urma cu o zi, sa fie eliberați, dar magistrații au respins solicitarea. Iata ce motiv au invocat in instanța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima de la Padina. Frații Fabian raman in arest preventiv. Petrecere mare data de vrajitoarea Sidonia, in lipsa lor

11:25, 09.04.2024 - Cei trei frați din clanul Fabian, principalii suspecți in cazul uciderii lui Sorin Anghel (42 de ani), paznic la o societate din Targoviște, raman in arest inca 30 de zile. In acest timp, mama lor, celebra „vrajitoare“ Sidonia, iși vede de treaba.

Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, acuzați ca au omorat un barbat la o petrecere cu vedete din Padina, cer sa iasa din arestul preventiv pe motiv de legitima aparare. Solicitarea va fi judecata azi

11:45, 19.02.2024 - Noi informații in cazul crimei de la Padina! Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, tineri care sunt acuzați ca au omorat cu cuțitele un barbat in vasrta de 41 de ani, la o petrecere din Padina, județul Dambovița, cer sa iasa din arestul preventiv. Solicitarea lor va fi judecata in cursul zilei de azi.

Vrajitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali ai lui Sorin Anghel, ar fi prevestit tragedia din Padina. Femeia și-a avertizat copiii: ”Este vagauna raului si a diavolului”

13:45, 17.02.2024 - Vrajitoarea Sidonia, mama celor trei presupuși criminali ai lui Sorin Anghel, ar fi prevestit ce urmeaza sa se intample in noaptea tragica din Padina. Femeia a dezvaluit ca și-a avertizat copiii, dar ei nu i-ar fi ascultat sfatul. Vrajitoarea este devastata de durere și este șocata de ce s-a intamplat.

Crima din Padina. Agresorii se dau drept victime! Tupeu maxim: a fost depusa o plangere penala pe numele mortului

22:36, 15.02.2024 - Cei trei criminali fac parte din temutul clan Fabian din București, anchetat in mai multe dosare penale pentru prostituție, camatarie, talharie si trafic de droguri. Indivizii sunt fiii vrajitoarei Sidonia."Si vreau sa spun adevarul ca dumnezeu este sus. copiii mei nu sunt vinovati. au fost atacati…

Crima din Padina. Agresorii se dau drept victime! Tupeu maxim: a fost depusa o plangere penala pe numele mortului

21:05, 14.02.2024 - Cei trei criminali fac parte din temutul clan Fabian din București, anchetat in mai multe dosare penale pentru prostituție, camatarie, talharie si trafic de droguri. Indivizii sunt fiii vrajitoarei Sidonia."Si vreau sa spun adevarul ca dumnezeu este sus. copiii mei nu sunt vinovati. au fost atacati…

Barbații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, la Padina, au depus plangere impotriva lui, desi este decedat: ”A existat un…”

13:15, 14.02.2024 - Informații șocante in cazul lui Sorin Anghel. Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, despre care se spune ca l-ar fi omorat pe barbat, au depus plangere impotriva lui, deși acesta este mort. Avocatul fraților Marin a facut declarații publice despre ce s-ar fi intamplat in noaptea atacului.

Alex Velea ar fi stat la aceeași masa cu barbații care l-au ucis pe Sorin, la Padina. Ce a vazut soția victimei: ”In timpul incidentului...”

17:05, 13.02.2024 - Soția lui Sorin Anghel a facut declarații terifiante despre noaptea in care acesta a murit. La locul tragediei se aflau vedete precum Alina Eremia, Antonia, dar și Alex Velea, despre care femeia a spus ca ar fi stat la masa cu barbații care i-au omorat soțul. Iata ce a declarat soția acestuia in fața…

Cauza mortii barbatului injunghiat la petrecerea de la Padina, dezvaluita. De asta a murit Sorin Anghel

17:40, 12.02.2024 - Ies la iveala detalii șocante in cazul barbatului de 41 de ani din Targoviste, injunghiat mortal in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din zona montana Padina, in județul Dambovița. El ar fi fost injunghiat de fiii vrajitoarei Sidonia. Medicii legiști au dezvaluit care a fost cauza morții…


Ce parere ai despre aceasta stire?