Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedinte de Consiliu Judeţean testat pentru SARS-CoV-2, acuzat de regim preferenţial. „Nu eu am cerut“

Publicat:

Presedintele Consiliului Judetean Olt, , a fost testat pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ. Sotia sa lucreaza intr-o institutie in care un angajat a fost testat pozitiv. Cum raspunde acuzatiilor ca ar fi beneficiat de tratament preferential.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristian Daminuța iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj emoționant i-a transmis Madalina, soția lui: „Aș avea sa iți spun...” / FOTO

15:40, 15.02.2024 - Cristian Daminuța are toate motivele sa radieze de bucurie! Indragitul fotbalist iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant a transmis Madalina, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, pe rețelele de socializare cu aceasta ocazie. Sportivul se bucura de o familie implinita alaturi…

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Sotia lui Thiago Silva (Chelsea) si-a cerut scuze dupa o iesire avuta pe contul de X

11:46, 08.02.2024 - Sotia fotbalistului brazilian Thiago Silva si-a cerut scuze, miercuri, dupa o postare pe contul sau de X in care a parut ca indeamna la concedierea antrenorului echipei Chelsea, Mauricio Pochettino, informeaza AFP, potrivit Agerpres.Chelsea a coborat pe locul 11 in Premier League dupa infrangerea…

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".

Sorin Grindeanu: ”Nu exista regim preferențial pentru camioanele din Ucraina. Vrei sa exporti grau in Romania, trebuie sa iti iei licenta”

22:21, 30.01.2024 - Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat ca Romania va continua sa ajute Ucraina, dar susține ca producatorii ucraineni trebuie sa respecte legislația, iar daca vor sa exporte cereale in Romania, sa obtina licenta.

Melinda, soția lui Puya, detalii despre cum e sa fie mama. Crește trei fete de rapper

12:35, 30.01.2024 - Puya și Melinda formeaza unul dintre ele mai longevive cupluri de la noi din țara și care se bucura de o relație frumoasa impreuna. Iata ce dorințe au cele trei fetițe care le seamana perfect și cum vede Melinda provocarile varstei lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?