Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premiera în România! Prima criptomonedă românească care va ajunge în spațiu

Publicat:

Cryptomoneda romaneasca, Aether, lansata la sfarsitul anului trecut in reteaua , ce are o capitalizare de piata de 750.000 de dolari si 5.648 de investitori, va fi lansata in spatiu cel tarziu la inceputul lunii februarie, cu o racheta apartinand ARCA Space, o companie aerospatiala autohtona, informeaza reprezentantii companiei, conform Agerpres. "Inovatia acestui proiect ambitios consta in faptul ca va ajunge in spatiu si totodata va dezvolta, in viitor, sateliti care sa fie fie folositi exclusiv de alte monede digitale. Aether va trimite in spatiu sateliti utili si pentru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Placinta dobrogeana – rețeta romaneasca de tradiție recunoscuta la nivel european

15:00, 08.05.2024 - La nivelul UE exista un sistem de indicații geografice care permit consumatorilor sa aiba incredere și sa distinga produsele de calitate, ajutand, de asemenea, producatorii in comercializarea lor. Romania are 13 astfel de produse recunoscute la nivel european, protecția indicațiilor geografice are impact…

Descopera autenticitatea: Placinta dobrogeana – reteta romaneasca de traditie recunoscuta la nivel european

14:10, 08.05.2024 - Pe pagina de socializare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului a aparut o postare recenta referitoare la placinta dobrogeana ndash; reteta romaneasca de traditie recunoscuta la nivel european. La nivelul UE exista un sistem de indicatii geografice care permit consumatorilor sa aiba…

Premiera in Romania. In Ghermanești, Ilfov, a fost instalat un limitator ce ii oprește doar pe șoferii care incalca indicațiile privind viteza

13:10, 06.05.2024 - Satul Ghermanești din comuna ilfoveana Snagov a devenit prima localitate din Romania in care a fost montat un limitator de viteza inteligent. Sistemul are senzori care identifica viteza de la distanța și ii lasa sa treaca doar pe cei care respecta limita de viteza, relateaza TVR Info.Zona in care a…

Istvan Kovacs, raplata unei prestații stelare: poate bifa o premiera fabuloasa pentru Romania

07:11, 18.04.2024 - Centralul din Carei a avut o prestație curajoasa in Barcelona – PSG (1-4) și, in ciuda strigatelor catalanilor, a luat numai decizii corecte. Daca ne uitam la parcursul sau internațional, el are perspective excelente in viitorul apropiat.

Anul Puccini va fi sarbatorit la Opera romana clujeana cu PREMIERA spectacolului TOSCA de Giacomo Puccini

17:15, 17.04.2024 - Opera Naționala Romana Cluj-Napoca are bucuria de a prezenta PREMIERA operei TOSCA, un spectacol realizat in parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim pentru a celebra Anul Puccini in Romania. Cea mai noua producție a Operei clujene va avea loc in doua reprezentații de…

Doi ani de la debutul lui Edi Iordanescu pe banca naționalei » Cum s-a schimbat echipa: din 3 jucatori chemați in premiera, dar unul s-a impus

18:25, 25.03.2024 - Edward Iordanescu celebreaza azi doi ani de la debutul pe banca naționalei Romaniei. Columbia - Romania are loc pe 26 martie, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1 Pe 25 martie 2022, Iordanescu debuta ca selecționer. Naționala Romaniei juca atunci un amical cu Grecia, pe Ghencea, pe care-l…

Premiera pe piața industriala din Romania: COMES SA livreaza, astazi, doua reactoare de hidrogenare de 200 de tone

15:50, 18.03.2024 - COMES SA iși consolideaza poziția de societate reprezentativa in domeniul sau de activitate printr-o realizare in premiera pentru industria romaneasca. Este vorba despre 2 noi reactoare de hidrogenare de mari dimensiuni – Reactoarele, care au fiecare 200 de tone, sunt parte a unui proiect petrochimic…

Descoperirea care va schimba regulile jocului: Energia din spațiu, transformata in curent electric

16:35, 06.03.2024 - Prototipul Caltech, numit Space Solar Power Demonstrator (SSPD-1), a colectat lumina solara, a transformat-o in energie electrica și a transmis-o catre un receptor plasat pe un acoperiș din campusul Caltech din Pasadena, scrie ziuanews.Ideea transmiterii energiei solare din spațiu nu este una noua.…


Ce parere ai despre aceasta stire?