Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Porumb fiert – cum se fierbe corect porumbul și de ce e bine să-l mănânci

Publicat:

Rețeta de porumb fiert este una foarte simpla, insa este bine sa ținem cont de cateva lucruri pentru a ne bucura din plin de gustul, textura și beneficiile unui porumb bine preparat. Porumbul conține numeroși nutrienții și are beneficii recunoscute pentru sanatate. Unul dintre cele mai indragite moduri de a manca aceasta cereala este tocmai porumb fiert. Bine facut și un pic sarat, acesta poate fi pe placul intregii familii. Nota: Informațiile din acest articol nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Va recomandam, inainte de a incerca orice tratament, sa consultați medicul și sa urmați…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de paste cu orez

11:55, 14.04.2024 - Pastele de orez sunt foarte populare in bucataria asiatica, unde, așa cum știm, și orezul este mancare de baza, chiar mai mult decat la noi. Pastele de orez au o textura aparte și sunt apreciate de foarte mulți gurmanzi din lumea intreaga. Descopera așadar unele dintre cele mai delicioase rețete cu…

Ce este apa de cocos. Beneficii si riscuri

10:05, 13.04.2024 - Apa de cocos poate fi consumata ca atare, imediat cum desfaci o nuca de cocos proaspata, și poate furniza organismului substanțe nutritive esențiale pentru o dezvoltare optima. Descopera ce beneficii are consumul de apa de cocos, dar și care sunt riscurile consumului in exces.Confundata de multe ori…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Care sunt cele mai sanatoase soiuri de cartofi. Leguma bogata in fibre și potasiu

14:51, 07.03.2024 - Cu toate ca este cea mai consumata leguma din Statele Unite, cartoful este adesea considerat nesanatos din pricina conținutului ridicat de carbohidrați și a prezenței sale in industria fast-food, relateaza Health.

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

De ce NU trebuie sa mai dai POMELO copiilor. Avertismentul medicilor 

11:46, 20.02.2024 - Fructul exotic are in compozitie vitamina C, B1, B2, B3, B5, B9 (acid folic), provitamina A, acizi organici, proteine, minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu si fier). Un sfert de pomelo (aproximativ 150g), spun medicii, asigura necesarul zilnic de vitamina C. Pomelo nu contine grasimi are…


Ce parere ai despre aceasta stire?