Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia: Un cetăţean polonez, arestat pentru activitate de spionaj în favoarea Rusiei

Publicat:

Biroul procurorului general a indicat intr-un comunicat luni ca barbatul identificat ca Piotr S. este acuzat de activitate in folosul unui serviciu de informatii strain si detinere ilegala a unei arme de foc.

Potrivit postului televiziunii publice poloneze TVP Info, acesta activa pentru serviciile de informatii ruse.

O purtatoare de cuvant a procurorului general a refuzat sa comenteze aceste informatii.

Barbatul, de nationalitate poloneza, a fost arestat vineri de catre ABW. Autoritatile au efectuat perchezitii la locul de munca al acestuia si la domiciliul sau, confiscand…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Un polonez a fost arestat pentru spionaj pentru ruși, in cadrul unui complot pentru asasinarea lui Zelenski

21:11, 18.04.2024 - Poliția din Polonia a arestat un barbat acuzat ca era gata sa spioneze pentru serviciile secrete militare ale Rusiei, in cadrul unui presupus complot de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, au declarat joi procurorii polonezi.

Un polonez a fost arestat pentru ca intenționa sa-l asasineze pe Zelenski

20:25, 18.04.2024 - Biroul procurorului național al Poloniei a precizat ca barbatul, identificat doar ca Pawel K., este acuzat ca era pregatit sa transmita agenților ruși informații privind securitatea aeroporturilor. Acesta a fost arestat miercuri in Polonia.Barbatul cauta sa intre in contact cu rușii implicați direct…

Un agent german de informatii, judecat pentru spionaj in favoarea Rusiei. „Acuzatul nu a vrut sa tradeze”

15:05, 17.04.2024 - Un ofiter din Serviciul german de informatii externe (BND), care este inculpat pentru presupus spionaj in favoarea Rusiei, a respins acuzatiile miercuri, in timpul procesului. Procurorii il acuza ca ar fi primit aproape jumatate de milion de euro in schimbul unor informații secrete.

Traficant de droguri, arestat preventiv. La percheziții s-au gasit canabis, ketamina și ciuperci halucinogene VIDEO

14:40, 16.03.2024 - Judecatorul de drepturi și libertați din cadrul Tribunalului Cluj a decis, sambata, arestarea preventiva, pe o perioada de 30 de zile, a unui barbat reținut vineri pentru trafic de droguri de risc si mare risc in forma continuata.

Un angajat al Agenției de Mediu, trezit cu mascații la ușa: Ofițerii CNA au descins cu percheziții la domiciliul și biroul acestuia

13:35, 04.03.2024 - Ofițerii Centrului Național Anticorupție au fost efectuat percheziții la domiciliul și la biroul unui angajat al Agenției de Mediu, in dimineața zilei de astazi 4 martie, anunța responsabilii Ministerului Mediului.

Poliția britanica a arestat marți al șaselea cetațean bulgar pentru spionaj in favoarea Rusiei

00:55, 28.02.2024 - Politia britanica a arestat marti al saselea cetatean bulgar in cadrul unei anchete asupra unei presupuse retele de spionaj in favoarea Rusiei, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. Tihomir Ivanov Ivanchev, 37 de ani, domiciliat in vestul Londrei, a fost arestat pe 7 februarie in cadrul unei anchete desfasurate…

Un politist bulgar de la combaterea crimei organizate, arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei

15:15, 05.02.2024 - Un politist de rang inalt din cadrul Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate in Bulgaria a fost arestat luni sub suspiciunea de spionaj in favoarea Rusiei, a anuntat procuratura de la Sofia, potrivit agentiilor BTA si EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?