Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polițist arădean, pe podium în Italia

Publicat:

Agentul principal , din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, a participat la sfarșitul lunii octombrie, la campionatul mondial de karate organizat in acest an in Italia.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un polițist din Maramureș, care urma sa intre in tura, a fost testat pozitiv la substanțe interzise

11:16, 25.04.2024 - Un polițist din Maramureș, care urma sa intre de serviciu in Șomcuta Mare, a fost testat pozitiv la substanțe interzise. Agentul a fost retras imediat din dispozitiv și dus la spital pentru prelevarea de probe de sange, scrie news.ro.

VIDEO. Barbat salvat de un polițișt dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin, in Timiș

13:20, 17.04.2024 - Un barbat a fost salvat de un polițist dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin din localitatea Ficatari, județul Timiș. Agentul se afla in trecere, deplasandu-se spre Lugoj. I-a acordat primul ajutor barbatului, care ulterior a fost transportat la spital.

Polițist din Ineu, batut de un tanar de 25 de ani

14:50, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Orașului Ineu a fost batut de un tanar de 25 de ani, in noaptea de sambata spre duminica. Agentul de poliție are nevoie de 10-12 zile de ingrijiri medicale.

Pedeapsa incredibila pentru cuțitarul care a transmis live in timp ce a injunghiat un polițist / Agentul l-a iertat!

22:50, 04.04.2024 - Un an și trei luni – asta e pedeapsa primita de un cuțitar extrem de periculos, care a premeditat uciderea unui polițist și a transmis live, pe un site de socializare, cum l-a injunghiat pe un agent aflat la munca, in Secția 9 din Capitala.

Prins in flagrant in timp ce incerca sa mituiasca cu 300 de euro un politist de la Investigatii Criminale Mureș

12:10, 07.03.2024 - O persoana a fost prinsa in flagrant de ofiterii de politie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Mures in timp ce incerca sa mituiasca un politist de la Investigatii Criminale. Agentul de politie a sesizat prin denunt Serviciul Judetean Anticoruptie Mures ca un…

Politist cercetat in cazul austriacului drogat

14:40, 03.03.2024 - ARAD. Inspectoratul de Politie Judetean Arad anunta ca un politist va fi cercetat de Controlul Intern, dupa ce omul legii a fost pasager in masina condusa de austriacul drogat, depistat sambata noaptea in Arad.


Ce parere ai despre aceasta stire?