Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poezii de Dragobete- cele mai frumoase versuri de dragoste

Publicat:

Dragobetele se sarbatorește, ca in fiecare an, pe data de 24 februarie, moment perfect pentru a-ți surprinde partenerul cu cateva poezii de dragoste. Si cine putea sa scrie poezii si versuri de dragoste mai bine decat Nichita Stanescu, Ion Minulescu, Mihai Eminescu, Lucian Blaga sau . Am facut mai jos o selecție cu cele mai frumoase poezii de dragoste scrise de poeți romani celebri.Ce se sarbatorește de DragobeteDragobetele este o sarbatoare a iubirii celebrata de romani, in fiecare an, pe data de 24 februarie. Dragobetele reprezinta pentru romani simbolul dragostei, fiind identificat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfantul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sarbatoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine sa faci in aceasta zi

21:35, 22.04.2024 - Sfantul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sarbatoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine sa faci in aceasta zi Sfantul Gheorghe. O sarbatoare importanta pentru credincioși este marcata in calendarul ortodox in 23 aprilie. Este momentul in care este sarbatorit Sfantul Mucenic Gheorghe, unul dintre…

Celebra cursa de canotaj intre universitațile Oxford și Cambridge renunța la tradiții din cauza nivelului mare de E. coli din Tamisa

13:46, 27.03.2024 - Atleții care participa la celebra cursa de canotaj dintre universitațile Oxford și Cambridge au fost avertizați sa nu sara in Tamisa la finalul intrecerii din cauza nivelurilor alarmante a bacteriilor E. coli din raul care traverseaza capitala britanica, relateaza Reuters.

Crestinii ortodocsi de stil vechi o sarbatoresc, astazi pe cuvioasa mucenita Eudochia: Legenda Babei Dochia, tradiții și obiceiuri

10:00, 14.03.2024 - Crestinii ortodocsi de stil vechi o sarbatoresc, astazi, 14 martie, pe cuvioasa mucenita Eudochia. In traditia populara, aceasta zi este asociata si cu legenda Babei Dochia. De numele babei Dochia se leaga numeroase tradiții de primavara, cat și sarbatori populare importante.

Ce semnifica MARȚIȘORUL. Tradiții și legende

09:00, 01.03.2024 - Martisorul, un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, inclus in lista reprezentativa a Patrimoniului imaterial UNESCO si care, potrivit legendei, ar fi fost tors de Dochia, este un simbol al trecerii de la iarna la primavara si un vestitor al innoirii. El aduce speranta, bucuria, iubirea si concilierea…

VENIREA PRIMAVERII Tradiții de marțișor

08:30, 01.03.2024 - Marțișorul este unul dintre cele mai indragite și pastrate obiceiuri romanești, iar marțișoarele, sub diverse forme și culori, sunt daruite pentru a exprima afecțiunea și prețuirea. The post VENIREA PRIMAVERII Tradiții de marțișor first appeared on Informatia Zilei .

Tradiții și legende de marțișor. Ce semnifica snurul impletit dintr-un fir alb si unul rosu

08:26, 01.03.2024 - Martisorul, un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, inclus in lista reprezentativa a Patrimoniului imaterial UNESCO si care, potrivit legendei, ar fi fost tors de Dochia, este un simbol al trecerii de la iarna la primavara si un vestitor al innoirii. El aduce speranta, bucuria, iubirea si concilierea…

Dragobetele, ziua romaneasca a indragostiților | Tradiții, obiceiuri și superstiții

10:25, 24.02.2024 - ​Dragobetele este o sarbatoare populara, celebrata de romani pe 24 februarie. Sunt multe tradiții, obiceiuri și superstiții legate de aceasta zi in care fetele și baieții trebuie sa se intalneasca și sa-și declare dragostea. Conform tradiției populare, la Dragobete pasarile se strang in stoluri, ciripesc,…

Traditii de primavara la romani, expozitie deschisa pana la finalul lui martie la Muzeul de Arta Populara Constanta

10:50, 22.02.2024 - Expozitia "Traditii de primavara la romani" este deschisa la Muzeul de Arta Populara Constanta, in perioada 21 februarie ndash; 31 martie. "Prin intermediul pieselor din patrimoniul institutiei port popular, stergare, icoane pictate pe sticla si lemn, ceramica, obiecte de inventar pastoral, oua incondeiate…


Ce parere ai despre aceasta stire?