Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VENIREA PRIMĂVERII Tradiții de mărțișor

Publicat:
VENIREA PRIMĂVERII Tradiții de mărțișor

Marțișorul este unul dintre cele mai indragite și pastrate obiceiuri romanești, iar marțișoarele, sub diverse forme și culori, sunt daruite pentru a exprima afecțiunea și prețuirea. The post VENIREA PRIMAVERII Tradiții de marțișor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului

12:45, 11.03.2024 - Semnificatia firelor alb si rosu ce se impletesc intr-un snur de care este prins un mic obiect este relevata si de unele legende. The post TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului first appeared on Informatia Zilei .

SECRETELE PRIMAVERII Cum sa ingrijești lalelele și zambilele pentru o rezistența mai lunga in vaza

10:30, 07.03.2024 - Aceste sfaturi simple iți vor ajuta sa te bucuri mai mult timp de frumusețea și prospețimea lalelelor și zambilelor in casa ta sau in gradina. The post SECRETELE PRIMAVERII Cum sa ingrijești lalelele și zambilele pentru o rezistența mai lunga in vaza first appeared on Informatia Zilei .

SECRETUL PRIMAVERII Cum sa dublezi producția de oua la gaini cu un truc bunicilor de la țara

10:20, 07.03.2024 - Secretul bunicilor de la țara pentru dublarea producției de oua la gaini in primavara consta in hranirea lor cu urzici. The post SECRETUL PRIMAVERII Cum sa dublezi producția de oua la gaini cu un truc bunicilor de la țara first appeared on Informatia Zilei .

BNM pune in circulație moneda „Marțișorul – simbol al primaverii”: Vezi cum arata și in ce tiraj a fost emisa

19:20, 01.03.2024 - Banca Naționala a Moldovei (BNM), incepand cu 1 martie 2024, pune in circulație in scop numismatic, in principal, moneda „Marțișorul – simbol al primaverii”, care va completa seria „Sarbatorile, cultura, tradițiile Moldovei”.

Marțișorul, simbol al primaverii in Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania si Republica Moldova. Legenda, semnificații și tradiții

07:51, 01.03.2024 - Martisorul, un obiect-bijuterie prins intr-un snur alb cu rosu ce este oferit celor dragi pe 1 martie, a primit de-a lungul timpului semnificatii diverse, de la vestitor al primaverii la simbol al renasterii naturii. Traditia este inclusa in lista patrimo

TRADIȚII Oșenii aduc bani de acasa pentru a-și putea achita nunțile

09:10, 26.02.2024 - Rar se intampla ca mirii sa ramana cu dar de nunta, dar numai in cazul nunților mici, de pana la 300 de persoane The post TRADIȚII Oșenii aduc bani de acasa pentru a-și putea achita nunțile first appeared on Informatia Zilei .

Odata cu venirea primaverii, Romania opteaza pentru un viitor mai verde

13:05, 22.02.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a facut un anunț important in cadrul unei conferințe de presa la Prefectura Constanța, dezvaluind ca programele Rabla Clasic și Rabla Plus sunt pe cale sa inceapa in primavara acestui an. In prezent, programele sunt supuse unei consultari publice, cu ghidurile aferente…

Prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani: la ce sa ne așteptam odata cu venirea primaverii

09:40, 13.02.2024 - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) a furnizat estimari meteorologice pentru urmatoarele patru saptamani in Romania, oferind o privire asupra temperaturilor și cantitaților de precipitații așteptate in diferite regiuni ale țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?