Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploi ușoare pentru astăzi: Câte grade anunță meteorologii

Publicat:
Ploi ușoare pentru astăzi: Câte grade anunță meteorologii

Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Canicula in Moldova: Meteorologii anunța o zi insorita cu temperaturi ce vor atinge aproape patruzeci de grade

07:16, 16.07.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații semnificative.

Zi cu temperaturi de foc: Meteorologii anunța ca se așteapta pana la 39 de grade pentru astazi

07:51, 11.07.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Temperaturile ridicate vor marca aspectul semnificativ al prognozei meteorologice pentru ziua de astazi.

Zi de vara insorita: Meteorologii prognozeaza temperaturi ce vor depași treizeci de grade

07:15, 09.07.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin și o atmosfera placuta. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand cel mai semnificativ aspect al prognozei de astazi.

Zi de vara cu ploi și caldura: Meteorologii anunța ca vremea se stica la nord

07:25, 02.07.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant innorata astazi, cu o tendința crescuta de precipitații pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, in nordul țarii crește instabilitatea atmosferica, unde izolat se prevad ploi insoțite de descarcari electrice.

Vreme ideala pentru activitați in aer liber: Meteorologii anunța cer senin și maxime de pana la 28 de grade astazi

07:31, 21.06.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Vreme ideala pentru activitați in aer liber: Meteorologii anunța cer senin și temperaturi de pana la douazeci și opt de grade astazi

07:15, 21.06.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel o vreme ideala pentru activitațile in aer liber.

Prognoza speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunța 37 de grade la umbra

13:40, 08.06.2024 - Vremea va fi caniculara in Bucuresti pe parcursul urmatoarelor zile, cu conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile vor atinge pana la 37 de grade Celsius, arata o prognoza speciala pentru București, publicata sambata de Administratia Nationala…

Schimbari neașteptate ale vremii! Meteorologii anunța temperaturi de aprope 30 de grade dupa 15 mai

12:25, 06.05.2024 - Dupa o racire semnificativa a vremii, meteorologii prognozeaza chiar 28 de grade Celsius dupa data de 15 mai. Va ploua mult in zilele de 9 și 10 mai, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?