Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PETIȚIE ONLINE după crima din Delfinariu: 'Vrem legi adevărate pentru criminali, violatori și pedofili'

Publicat:

O petiție postata pe Internet solicita guvernanților sa ia masuri, sa schimbe legislația și sa aplice legile în așa fel încât nimeni sa nu mai fie ucis pentru câțiva lei sau un pachet de țigari.

' nu inseamna nimic pentru voi. Dar pentru cei 2 copilasi ramasi orfani, insemna totul. Adriana a fost ucisa miseleste pentru un pachet de tigari!!!!

Vrem sa se faca dreptate!

Vrem legi adevarate pentru criminali, violatori, pedofili!

Vrem munca silnica pana la epuizare!

Nu mai suntem de acord sa le oferim conditii de detentie…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri electorale 2024: Cornel Bulancea a contestat in instanta decizia Biroului Electoral de Circupscriptie nr. 6 Harsova

17:01, 03.05.2024 - Reamintim, in urma cu cateva luni, Cornel Bulancea membru PSD Harsova a transmis un memoriu Comisiei de Abuzuri si Petitii din Camera Deputatilor prin care le a adus la cunostinta situatia sa, una inedita la nivel de tara. Pe 3 martie a.c. Cornel Bulancea a demisionat din calitatea de consilier local…

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cuțit

18:31, 29.04.2024 - Crima in comuna buzoiana Smeeni. O femeie in varsta de 70 de ani a fost ucisa, astazi, de un vecin, pe fondul unor neințelegeri pornite de la un conflict mai vechi. Potrivit unor surse din localitate, crima ar fi avut loc astazi, dupa orele pranzului. Victima, o femeie de 70 de ani, din satul Calțuna,…

Familia Mirelei, tanara ucisa și tranșata de un afacerist turc, cerere de ultim moment depusa la Parchet

14:25, 16.04.2024 - Familia Mirelei, tanara ucisa și tranșata de un afacerist turc, cere ca barbatul sa fie judecat pentru violența in familie și nu doar pentru omor, ceea ce i-ar aduce un spor de pedeapsa, echivalentul omorului calificat care e pedepsit cu maxim 25 de ani.

Consiliul Local Municipal Constanta voteaza prima rectificare bugetara din acest an: Se iau bani de la invatamant, protectia mediului si dezvoltare si se dau la asistenta sociala, cultura, recreere si religie!(DOCUMENT)

17:00, 26.03.2024 - Consiliul local al municipiului Constanta se reuneste in sedinta ordinara, joi, 28.03.2024 de la ora 15.00, in sala "Remus Opreanu" Pe ordinea de zi se afla si proiectul de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetare, prima din acest an Reamintim, bugetul municipiului Constanta a fost adoptat prin…

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

„Dupa ce a pus aceasta poza, a mai durat doar o ora și...”. Ultima fotografie postata de Gabi Stangau pe Internet, inainte sa moara. Coincidența stranie

15:25, 21.02.2024 - Gabi Stangau a murit la doua zile zile dupa ce avusese motiv de sarbatoare. A implinit 32 de ani și era iubit atat de colegi, cat și de familie. O banala plimbare de pe ATV i-a adus sfarșitul. Coincidența stranie care parea ca a anticipat tragedia.

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?