Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peștera interzisă din Munții Șureanu, adâncă de 12 kilometri. Zeci de mii de lilieci trăiesc aici VIDEO

Publicat:

Localnicii din satul din Hunedoara, aflat pe valea Streiului, la poalele Munților Șureanu, traiesc langa o veritabila comoara a naturii, insa locul ramane greu accesibil celor care nu cunosc zona.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caravana medicala de la Caminul cultural Certejul de Sus (foto)

07:45, 14.04.2024 - Simbata dimineața, la Certejul de Sus, in județul Hunedoara, o comuna celebra mai ales pe vremea mineritului aurifer, la caminul cultural au poposit 20 de medici din Timișoara, coordonați de profesorul universitar Dorel Sandesc, directorul Spitalului județean. Cu aparatura mobila pentru controale medicale…

Turismul e pe cale sa 'omoare' Ibiza: Localnicii traiesc in corturi și mașini, in timp ce pe insula petrecerilor chiriile explodeaza

20:10, 06.04.2024 - Cesar Nebrera iși toarna o ceașca de cafea pe care a preparat-o pe un aragaz din portbagajul mașinii sale. Vechea berlina Kia de culoare verde sta la umbra unui carob de langa drumul principal din apropierea orașului Ibiza.

Satul din Romania unde mai traiesc doar ȘAPTE oameni. Localnicii sunt disperați: „Ne mananca salbaticiunile in scurta vreme”

08:10, 03.04.2024 - Intr-un sat din Romania mai traiesc doar șapte oameni. Ei spun ca sunt disperați, din cauza ca zona este atat de pustie, iar fiarele salbatice le tot dau tarcoale. „Ne mananca salbaticiunile in scurta vreme”, spun ei. Satul Novacești, din județul Alba pare uitat de lume. Acolo mai traiesc doar șapte…

Aventura unor turiști in inima Munților Șureanu. „Ne-am trezit la 300 de metri sub pamant” VIDEO

17:05, 23.03.2024 - Munții Șureanu ofera oaspeților sai o mulțime de locuri uimitoare. Aici sunt cetațile dacice din Hunedoara, sate pitorești ale pastorilor și numeroase peșteri spectaculoase. Munții pastreaza insa amprenta vechilor mine abandonate.

Sanctuarele dacice, porți spre „lumea de dincolo“. Marile comori aduse ca ofranda in locurile sacre VIDEO

23:30, 13.03.2024 - Numeroase locuri din Munții Șureanu (Hunedoara) au pastrat ramașițe și vestigii ale unor sanctuare din vremea dacilor. Unii oameni de știința au aratat ca stramoșii noștri le considerau „porți catre lumea de dincolo”.

Gest emoționant in poiana cu ghiocei. Ce au facut doi tineri fermecați de magia locului VIDEO

18:16, 11.03.2024 - Sute de turiști au ajuns la sfarșit de saptamana in poienile cu ghiocei din Munții Șureanu, aflate pe Platoul Vartoapelor din Hunedoara și in apropiere de Peștera Cioclovina. Pentru unii dintre ei, vizita a fost un moment de neuitat.

Ghioceii salbatici impodobesc ținutul cetaților dacice. Avertisment pentru excursioniști VIDEO

17:10, 29.02.2024 - Primele semne ale primaverii se arata in Munții Șureanu din Hunedoara, unde covoare de flori incep sa impodobeasca padurile din ținutul cetaților dacice. Turiștii sunt așteptați in numar mare in poienile cu ghiocei salbatici, insa padurarii le atrag atenția.

Viața romanilor in padurile din valea Mureșului: „Au facut drum cand nu au mai fost oameni in sat” VIDEO

22:35, 20.02.2024 - Mai multe așezari de pe valea Mureșului din Hunedoara au fost scoase din izolare de cațiva ani, odata cu construcția unor șosele. Localnicii au ramas din ce in ce mai puțini, dar se mandresc cu „comorile” din mijlocul satelor inconjurate de paduri.


Ce parere ai despre aceasta stire?