Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest emoționant în poiana cu ghiocei. Ce au făcut doi tineri fermecați de magia locului VIDEO

Publicat:

Sute de turiști au ajuns la sfarșit de saptamana in poienile cu ghiocei din Munții Șureanu, aflate pe din Hunedoara și in apropiere de Peștera Cioclovina. Pentru unii dintre ei, vizita a fost un moment de neuitat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara, de urgenta la fata locului

17:10, 26.02.2024 - Din pacate, conform autoritaților, astazi a avut loc un accident, in urma caruia un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Conform informațiilor, reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara au ajuns de urgenta la fata locului, preluand minorul.

[BREAKFAST] Tineri carați in spate de pompieri, in apa pana la glezne. „Nu au vrut sa iși ude papucii?”

12:45, 16.02.2024 - Fotografiile facute de ISU Hunedoara in Oraștie, in urma inundațiilor, au starnit dezbateri aprinse pe rețelele sociale.Mai multe gospodarii de la marginea orașului au fost inundate, așa ca oamenii au sunat la 112 sa ceara ajutor. Ajunși la fața locului, pompierii au vazut ca in curțile oamenilor apa…

Tineri carați in spate de pompieri, in apa pana la glezne: „Nu au vrut sa iși ude papucii?”

08:35, 15.02.2024 - Fotografiile facute de ISU Hunedoara in Oraștie, in urma inundațiilor, au starnit dezbateri aprinse pe rețelele sociale. Mai multe persoane au chemat pompierii sa fie salvate din calea puhoaielor, chiar daca apa era pana la glezne.

FOTO. Tineri carați in spate de pompieri, in apa pana la glezne. „Nu au vrut sa iși ude papucii?”

17:21, 14.02.2024 - Fotografiile facute de ISU Hunedoara in Oraștie, in urma inundațiilor, au starnit dezbateri aprinse pe rețelele sociale. Mai multe persoane care locuiesc la periferia orașului au chemat pompierii sa fie salvate din calea puhoaielor, chiar daca apa era pana la glezne. Salvatorii i-au carat in spate pe…

Scene penibile la inundațiile din Hunedoara. Tineri carați de pompieri „sa nu iși ude papucii“ FOTO

09:50, 14.02.2024 - Ploile abundente de marți au produs inundații in Oraștiei, județul Hunedoara. Pompierii au fost mobilizați in ajutorul localnicilor, insa unele scene petrecute in timpul acțiunilor lor au starnit controverse.

Taberele militare romane puțin știute de romani. Sunt marturii ale razboaielor intre daci și romani VIDEO

23:05, 13.02.2024 - Ținutul cetaților dacice din Munții Șureanu (Hunedoara), locul din Romania unde se afla cea mai mare concentrare de monumente ale civilizației dacice, a pastrat și numeroase ramașițe ale unor tabere militare romane.

Satul de pe muntele dacilor. Ținutul salbatic al padurilor din Munții Șureanu, pe Via Transilvanica VIDEO

05:05, 31.01.2024 - Aflata pe traseul de drumeție Via Transilvanica, valea Sibișelului din Hunedoara a fost și in trecut un loc atractiv pentru amatorii de excursii in natura, deși localnicii au folosit-o ca drum forestier. La capatul ei, se afla catunul aproape pustiu de la poalele varfului Godeanu.


Ce parere ai despre aceasta stire?