Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PEŞTE PREISTORIC descoperit în zona Parcului Victoria FOTO

Publicat:

In timpul plimbarii in apropiere de parcul Victoria, cainele s-a reintors la stapan cu un peste in gura, pe care nimeni din prietenii stapanului nu l-a recunoscut ca specie.

Corpul pestelui este unul normal, dar capul se apropie de cel al unui piranhia asa ca, per ansamblu, avem de-a face cu ceva de tip preistoric. Pestele a fost dat spre recunoastere unei firme de specialitate urmand ca aceasta sa afle despre ce specie este vorba si cum a aparut in apele din zona .

Sursa: Aventuri la pescuit.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii ar putea incetini imbatranirea datorita unui secret recent descoperit de catre cercetatori

05:05, 14.05.2024 - Corpul uman este dotat cu mai multe ceasuri interne care lucreaza impreuna pentru a ne regla funcțiile și pentru a se sincroniza cu lumea exterioara. Ultimele cercetari au facut lumina asupra modului in care aceste ceasuri colaboreaza pentru a menține sanatatea țesuturilor și mai ales pentru a incetini…

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Pericol cu pestele din magazine, inainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari

09:20, 27.04.2024 - Duminica, 28 aprilie, este dezlegare la peste, de Florii 2024. Romanii care tin post au plecat la cumparaturi de peste si de produse din peste. Dar inspectorii sanitari trag semnalul de alarma! Ei au gasit peste tinut in vitrine ruginite si pline de praf in magazinele alimentare din mai multe orase…

A mancat o supa și s-a trezit paralizata de la brau in jos. Ce au descoperit medicii in corpul tinerei e de necrezut

18:05, 25.04.2024 - O tanara s-a trezit paralizata de la brau in jos dupa ce a mancat o supa. Claudia se afla acum intubata și se lupta pentru viața ei, iar medicii trag un semnal de alarma asupra unui obicei des intalnit care a adus-o in aceasta stare.

Are parte sau nu Vlad Pascu de ”tratament special” in arest. Ce a descoperit Corpul de Control in timpul anchetei la Penitenciarul Poarta Alba

21:40, 26.03.2024 - Corpul de Control a finalizat ancheta la Penitenciarul Poarta Alba. A fost anchetat modul in care Vlad Pascu este tratat de catre oamenii legii de acolo, dupa ce s-a spus cp ar avea parte de beneficii. Iata și primele concluzii ale anchetei, dupa mai multe zile de cercetari.

Ce se intampla in corpul tau daca bei apa de la robinet. Ce au descoperit specialiștii

23:00, 14.03.2024 - In ultimii ani, tot mai mulți romani au renunțat sa mai consume apa ce curge la robinet, chiar daca aceasta este potabila, fiind convinși ca cea imbuteliata, din comerț, este mai buna pentru organismul uman. Specialiștii au facut cateva precizari importante. Afla ce se intampla in corpul tau daca bei…

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?