Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi cercetători au plecat în căutarea unui șarpe, în Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul nouă, cu dinții „ca niște lame”

Publicat:
Doi cercetători au plecat în căutarea unui șarpe, în Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul nouă, cu dinții „ca niște lame”

Doi cercetatori din au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie

07:05, 15.05.2024 - Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie, potrivit dovezilor prezentate intr-o ședința a Camerei Comunelor a Parlamentului Regatului Unit, scrie Newsweek.

Oamenii ar putea incetini imbatranirea datorita unui secret recent descoperit de catre cercetatori

05:05, 14.05.2024 - Corpul uman este dotat cu mai multe ceasuri interne care lucreaza impreuna pentru a ne regla funcțiile și pentru a se sincroniza cu lumea exterioara. Ultimele cercetari au facut lumina asupra modului in care aceste ceasuri colaboreaza pentru a menține sanatatea țesuturilor și mai ales pentru a incetini…

Inteligenta artificiala, folosita pentru cautarea victimelor neidentificate ale Holocaustului

19:10, 06.05.2024 - Cercetatori din Israel apeleaza la inteligenta artificiala (AI) pentru a verifica numeroase documente in cautarea identitatii a sute de mii de evrei care au fost ucisi in Holocaust si ale caror nume nu figureaza printre cele din memorialele oficiale, transmite luni Reuters, citati de Agerpres.

Turismul romanesc și cautarea pe Google

15:36, 28.04.2024 - De la Traian Badulescu, ziarist, specialist in turism, am aflat despre turismul romanesc ca este descoperit cu ajutorul cautarii pe internet. ”Turiștii straini au cautat pe Google și au descoperit Romania, online.” Este foarte bine ca lumea intreaga ne gasește pe internet, dar ar fi  și mai bine sa…

Tablou de 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, descoperit in Romania

10:25, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Conferința de excepție, in 10 martie, la Biserica Ortodoxa de la Coroana

08:10, 08.03.2024 - Credincioșii din Bistrița sunt invitați duminica, 10 martie, de la ora 17.00, la o intalnire de excepție cu Klaus Kenneth.  .Marcat de o copilarie zbuciumata, lipsita de dragoste și plina de abuzuri, Klaus Kenneth, exclus de societate, pornește in cautarea dragostei și adevarului, pe un drum primejdios,…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…


Ce parere ai despre aceasta stire?