Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea părea „minoră”, avertizează experții

Publicat:

Pandemia de COVID-19 va pareaminora” in comparație cu amenințarea pe care o reprezinta pentru omenire creșterea numarului de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat prof. , fostul medic șef al Angliei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de aproape suntem de o noua pandemie? Experții avertizeaza ca virusuri necunoscute pot aparea brusc: „Ar fi o amenințare masiva”

07:06, 19.05.2024 - Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are in vizor, pot aparea brusc si, precum coronavirusul (SARS-CoV-2), pot declansa pandemii majore. Aceste virusuri nu sunt cu adevarat noi, dar s-au schimbat din punct de vedere genetic, potrivit News.ro.

Oamenii lui Kovesi pregatesc 'nucleara': percheziții la București intr-un dosar privind achizițiile de maști și dezinfectanți din pandemia COVID-19

13:45, 15.05.2024 - Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi anunta ca a efectuat, marti, cinci perchezitii in Bucuresti, in cadrul unei anchete privind o frauda de 8 milioane de euro care implica fonduri UE pentru achizitionarea de echipamente medicale in timpul pandemiei de COVID-19, informeaza Agerpres.

Avertismentul unui medic: Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea ucide mai multi oameni decat pandemia

17:01, 14.05.2024 - Fostul director medical al Angliei, prof. Dame Sally Davies, spune ca pandemia de Covid va parea „minora" fața de ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice.

„Numarul de atacuri cibernetice va crește exponențial!”, avertizeaza experții elvețieni!

16:00, 14.05.2024 - „Trei sferturi dintre angajati vor folosi, in urmatorii trei ani, tehnologii care nu vor fi vizibile departamentelor IT, iar riscurile de atacuri cibernetice cresc exponential”, este concluzia expertilor Camerei de Comert Elvetia-Romania (CCE-R), prezentata astazi, 14 mai. „Companiile se grabesc sa…

Ucigașul tacut care amenința intreaga omenire: Va face pandemia de Covid-19 sa para o problema minora

23:35, 13.05.2024 - Pandemia Covid-19 va parea „minora" in comparație cu ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice, avertizeaza profesorul Dame Sally Davies, fostul director medical al Angliei, informeaza Medifax.

Amenințarea tacuta mai grava decat pandemia. Milioane de vieți ar putea fi pierdute

15:11, 13.05.2024 - Oamenii de știința lanseaza un avertisment grav: o amenințare se strecoara pe langa noi, cu potențialul de a depași cu mult efectele tragice ale pandemiei Covid. Milioane de vieți ar putea fi pierdute daca nu se iau masuri.

EXPERȚII AVERTIZEAZA Pandemia de Covid-19, o floare la ureche comparativ cu superbacteriile rezistente

11:15, 13.05.2024 - Expunerea la medicamente permite agenților patogeni sa dezvolte capacitați de rezistența, iar utilizarea excesiva a medicamentelor, cum ar fi antibioticele, accelereaza acest proces. The post EXPERȚII AVERTIZEAZA Pandemia de Covid-19, o floare la ureche comparativ cu superbacteriile rezistente first…

Canabisul in scop recreational, legalizat in Germania, in pofida criticilor. Ce avertizeaza experții

20:30, 01.04.2024 - Germania a autorizat de luni consumul extrem de reglementat de canabis, devenind cea mai mare tara din UE care a legalizat aceasta substanta printr-o reforma care provoaca tot atatea asteptari cat si temeri, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?