Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patrocle a fost văzut pentru prima dată la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasă poză din lume”

Publicat:

Un anunț facut in aceasta dimineața i-a bucurat pe cei care l-au cautat zi și noapte pe micuțul Patrocle fara incetare. Acesta a fost vazut intr-o zona a capitalei alaturi de alți doi caței care au avut grija de el pana in prezent. Deși a fost vazut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O rusoaica a fost condamnata la opt zile de detenție pentru ca a scris un mesaj pe buletinul sau de vot

17:40, 20.03.2024 - O femeie a fost condamnata miercuri la opt zile de detentie de un tribunal rus pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul sau de vot in alegerile prezidentiale care au dus la realegerea lui Vladimir Putin, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Alexandru Mitrița, mesaj pentru Edward Iordanescu, dupa ce a fost lasat acasa: „Mi-am schimbat atitudinea. Imi doresc sa fiu la Euro”

22:30, 16.03.2024 - Alexandru Mitrița (29 de ani) i-a transmis un mesaj selecționerului Edward Iordanescu, dupa cu Universitatea Craiova a invins-o pe CFR, scor 2-1, in prima etapa din play-off-ul Superligii. La finalul meciului, Alex Mitrița, care a marcat al doilea gol al oltenilor, a declarat ca și-a schimbat atitudinea…

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj pentru comunitatea musulmana, cu ocazia inceperii postului Ramadanului

19:50, 12.03.2024 - Comunitatea musulmana contribuie activ la construirea binelui comun și la promovarea pluralismului religios, la modelarea unei Romanii europene, alaturi de contribuția fiecarei comunitați etnice și religioase din Romania, transmite Marcel Ciolacu la inceput de Ramadan. „La inceput de Ramadan, transmit…

Biden glumește pe tema varstei sale intr-un discurs istoric: „Unele lucruri devin mai clare”. Mesaj ferm pentru Putin și critici la adresa lui Trump

14:16, 08.03.2024 - Presedintele american Joe Biden, candidat la realegere in scrutinul programat pentru 5 noiembrie 2024, a raspuns joi, in timpul discursului sau despre Starea Uniunii, criticilor legate de varsta sa inaintata, care sunt generate și intreținute de tabara lui Donald Trump.

Sosoaca, promovata de oamenii lui Putin. Ce mesaj al senatoarei a distribuit Dmitri Rogoz pe o rețea de socializare rusa

14:35, 06.03.2024 - Dmitri Rogozin, fostul șef al Agenției Spațiale ruse, actual senator al regiunii Zaporojie, din sudul Ucrainei, care a fost ocupata de Rusia, a publicat pe o rețea de socializare ruseasca o declarație politica a senatorei Diana Sosoaca, la cerința acesteia.

Doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE. Ce mesaj a transmis Maia Sandu moldovenilor

12:10, 03.03.2024 - Astazi, 3 martie 2024 se implinesc doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Cu aceasta ocazie președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj catre moldoveni.

Un pui rar de maimuța paianjen, specie pe cale de dispariție, s-a nascut in Anglia. Cum arata micuțul Olive VIDEO

12:20, 17.02.2024 - Un pui rar de maimuța paianjen s-a nascut la Gradina Zoologica Chester, Anglia. Aceasta specie de maimuțe este pe cale de dispariție. Nașterea lui Olive ofera speranța pentru specia de maimuțe paianjen, foarte amenințata, care este vulnerabila la dispariție in salbaticie.

Oana Roman, mesaj emoționant de Valentine's Day: „Sarbatoresc iubirea, merit mai mult și mai frumos”

18:51, 14.02.2024 - Fiica fostului premier Petre Roman a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare, de Valentine's Day. Desparțita recent de Marius Elisei, Oana Roman a uimit cu un mesaj despre iubire, deși toata lumea știe ca nu se afla in nicio relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?