Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patinaj artistic: Javier Fernandez a cucerit al 2-lea titlu mondial consecutiv

Publicat:

și-a adjudecat, la Boston, la de patinaj artistic, cel de-al doilea titlu mondial consecutiv, impunandu-se clar in programul liber in fața japonezului , in timp ce medalia de bronz a revenit unui patinator chinez, .

Lider aparent detașat decisiv dupa programul scurt, Hanyu, campion olimpic în 2014, a ratat primul cvadruplu salt din programul liber, sprijinindu-se în mâna pe gheața la aterizare, dupa care a cazut la a doua saritura cvadrupla, erori grave la care s-au adaugat și…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Manchester City a cucerit al patrulea titlu consecutiv

22:15, 19.05.2024 - Echipa engleza Manchester City a invins duminica, pe teren propriu, scor 3-1, pe West Ham United si a cucerit titlul de campioana a Angliei pentru a patra oara consecutiv, potrivit news.ro. In ultima etapa din Premier League, City a castigat duelul de la distanta cu Arsenal.

Extraliga: HC Ocelari Trinec scrie istorie și caștiga al cincilea titlu de campioana consecutiv

03:45, 29.04.2024 - Extraliga, cum este denumita prima liga de hochei pe gheața a Cehiei, este una dintre cele mai echilibrate competiții de hochei pe gheața europene, avand echipe de valoare și care deseori nu pot fi diferențiate decat de cateva puncte in clasament sau dupa meciuri care necesita deseori prelungiri in…

PSG a cucerit al treilea titlu consecutiv in Franța

23:15, 28.04.2024 - Paris St-Germain a cucerit al treilea titlu consecutiv in Ligue 1, dupa ce a doua clasata, Monaco, a fost invinsa cu 3-2 de Lyon.PSG are 12 puncte avans și nu mai poate fi ajunsa din urma, cu doar trei meciuri ramase de disputat, scrie BBC.

Proiectul artistic transdisciplinar ROOTS propune in aprilie cinci evenimente cu acces liber pentru studenți

17:45, 03.04.2024 - Evenimentele interdisciplinare propuse in proiectul de cercetare coregrafica ROOTS, un proiect AREAL co-finanțat de AFCN, vin in intampinarea crizei generalizate care ne impresoara, cautand soluții pe masura complexitații problemelor suprapuse și interdependente cu care ne confruntam, indemnand la o…

VIDEO Campion mondial la patinaj artistic la 19 ani

12:25, 24.03.2024 - Americanul Ilia Malinin a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Montreal. In varsta de 19 ani, Ilia a reușit un cvadruplu axel pe durata programului liber ales.

VIDEO Japoneza Kaori Sakamato este campioana mondiala pentru al treilea an consecutiv la patinaj artistic

10:21, 23.03.2024 - Japoneza Kaori Sakamoto a obtinut vineri seara cel de-al treilea titlu consecutiv de campioana mondiala la patinaj artistic, la Montreal, performanta pe care o patinatoarea nu a mai reusit-o de la americanca Peggy Fleming intre 1966 si 1968, scrie AFP.Totusi, de mentionat este faptul ca tot…

VIDEO Poveste incredibila la CM Patinaj artistic - A revenit dupa 16 ani și a cucerit aurul mondial

11:31, 22.03.2024 - Canadianca Deanna Stellato-Dudek (40 de ani) a devenit cea mai varstnica sportiva care un caștiga titlu mondial intr-o proba de patinaj artistic, dupa ce s-a impus in concursul de perechi din cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal (Canada), alaturi de Maxime Deschamps.

Belgianca Loena Hendrickx, lider dupa programul scurt la Campionatele Mondiale de la Montreal

09:15, 21.03.2024 - Belgianca Loena Hendrickx a dominat programul scurt al concursului feminin din cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic, editia 2024, desfasurat miercuri seara la Montreal (Canada), potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?