Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Până la imunizarea colectivă, trebuie păstrate regulile de prevenţie, inclusiv de cei vaccinaţi, spune medicul Virgil Musta

Publicat:

eful Sectiei de a Spitalului "" din Timisoara, medicul , a declarat, marti, pentru AGERPRES, ca, pana se va atinge cota de imunizare colectiva, trebuie pastrate regulile de preventie, inclusiv de cei vaccinati. "Trebuie sa respectam in continuare cele trei reguli de aur pentru preventia nespecifica a bolii si anume sa evitam aglomeratiile si sa pastram distanta de 2 metri intre persoane, acolo unde suntem in preajma altei persoane, sa purtam corect masca atunci cand suntem in prezenta altei persoane, cand frecventam locuri aglomerate sau suntem in spatii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Numarul cazurilor de tuse compulsiva a crescut de sapte ori in Romania. Doi bebelusi au murit

17:46, 16.05.2024 - Romania a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, 112 cazuri de tuse convulsiva, de sapte ori mai multe decat numarul de cazuri din tot anul trecut, arata datele Institutului National de Sanatate Publica (INSP), citate de News.ro. Minorii cu varste sub patru ani reprezinta categoria de varsta…

„Avem transformari uluitoare ale terapiilor in ultimii ani”. Discuție despre micii pacienți cu medicul Mihai Gafencu (II)

09:10, 30.04.2024 - Deși are trupul mic și firav și e speriat cand se imbolnavește, copilul este mereu cel care le da tarie oamenilor din jurul sau. Medicii pediatri au bucuria de a-i trata, dar drumul catre vindecare este adesea presarat cu piedici. Mai multe ne spune in a doua parte a interviului medicul Mihai Gafencu,…

Investigatiile de tip RMN pentru prostata, gratuite la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara

11:00, 18.04.2024 - La Ambulatoriul din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Timișoara se pot face gratuit, in baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist, investigatiile RMN de prostata. „Cel mult 60 de minute. Atat dureaza realizarea unui RMN de prostata. Metoda…

Pacientul pediatric, „cel mai frumos pacient”. Discuție cu medicul Mihai Gafencu (I)

09:55, 16.04.2024 - Deși are trupul mic și firav și e speriat cand se imbolnavește, copilul este mereu cel care le da tarie oamenilor din jurul sau. Medicii pediatri au bucuria de a-i trata, dar drumul catre vindecare este adesea presarat cu piedici. Acestea nu vin neaparat de la micuții bolnavi, ci de la cei din jur.…

Primul PET-CT dintr-o unitate spitaliceasca de stat din zona de vest a țarii va fi pus in funcțiune la Timișoara

13:55, 11.04.2024 - Primul PET-CT dintr-o unitate spitaliceasca de stat din zona de vest a țarii va fi pus in funcțiune la Timișoara. La Laboratorul de Radiologie și Imagistica Medicala din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Timișoara va fi pus in funcțiune un aparat de tip PET CT,…

Scarlatina. Prevenție și tratament, intr-o noua lecție de la Babeș

11:05, 17.03.2024 - Scarlatina este o infecție bacteriana, deosebit de contagioasa. Ea apare deseori la populația pediatrica insa poate afecta și adulții. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara vin cu o noua lecție despre aceasta maladie și ne dau recomandari, atat pentru tratarea simptomatica…

A murit medicul care a inițiat construcția spitalului Casa Austria. Dr. Poigenfurst a operat oameni impușcați la Revoluție

10:25, 14.03.2024 - Federația Caritas din Timișoara a anunțat decesul prof. dr. Johannes Poigenfurst din Viena. Datorita lui, la Timișoara s-a construit Casa Austria și astfel s-au pus bazele chirurgiei timișorene in domeniul traumatologiei in urma cu aproape 31 de ani.

Ziua Mondiala a Bolilor Rare: solidaritate pentru cei suferinzi

09:45, 29.02.2024 - Vineri, 29 februarie, este Ziua Mondiala A Bolilor Rare, ocazie cu care specialiștii de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara atrag atenția asupra nevoii de solidaritate cu pacienții pe care ii afecteaza. Sunt, de obicei, diagnostice care se pun greu, pe o perioada indelungata…


Ce parere ai despre aceasta stire?