Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU: 'Autorităţile şi echipele de salvare din Madagascar se află într-o cursă contra cronometru înainte de sosirea ciclonului Emnati'

Publicat:

Autoritatile si echipele de salvare din Madagascar au intrat intr-o "cursa contra cronometru" pentru a proteja insula inainte de sosirea, prevazuta marti seara, a ciclonului Emnati, cea de-a patra furtuna majora care se va abate asupra acestei insule din in interval de o luna, a avertizat ONU, care a cerut ajutor international, relateaza AFP.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operațiune de salvare contra-cronometru la Iași: Un barbat și o femeie au cazut intr-o fantana adanca de 10 m

16:45, 05.06.2024 - Angajații ISU Iași intervin miercuri in comuna Mogoșești, unde un barbat și o femeie au cazut intr-o fantana adanca de 10 metri.Potrivit ISU Iași, fantana este adanca de 10 metri și are un diametru de 50 de centimetri.

Cursa contra cronometru: Lucian are nevoie urgenta de 30.000 de euro pentru a evita paralizia

13:20, 29.05.2024 - La 18 ani risca sa ramana paralizat pe viața. Lucian sufera de tuberculoza osoasa localizata in coloana vertebrala. Din cauza bolii, una dintre vertebre s-a dislocat și s-a fixat intr-o poziție greșita cauzand o deformare progresiva a coloanei vertebrale.

Cursa contra cronometru: Un copil are nevoie urgenta de 30.000 de euro pentru a evita paralizia!

10:25, 29.05.2024 - La 18 ani, Lucian risca sa ramana paralizat pe viața. Sufera de tuberculoza osoasa localizata in coloana vertebrala și doar o intervenție chirurgicala de urgența ii mai poate salva viața. Costurile medicale se ridica insa la peste 30.000 de euro.

Operațiune contra cronometru de salvare a unui copil cazut intr-o fantana de 19 metri VIDEO

16:25, 20.05.2024 - Un copil a cazut, luni, intr-o fantana cu o adancime de 19 metri, in localitatea Mireasa din județul Constanța. Salvatorii au reușit extragerea lui din fantana. Copilul este conștient și, cooperant.

Alex Varga, un iubitor al muntelui despre tragedia din M. Rodnei: „S-a rupt o bucata de pamant sub picioarele ei. N-a avut nicio șansa!”

09:05, 12.05.2024 - Alex Varga, un iubitor al muntelui a povestit intr-o postare pe Facebook cum a avut loc incidentul de ieri din Munții Rodnei, care i-a adus sfarșitul unei bistrițence de 50 de ani. Potrivit acestuia, din cauza zapezii topite de curand, pamantul plin de apa s-a rupt cu tot cu iarba sub picioarele femeii,…

Operațiune de salvare contra-cronometru in largul insulei grecești Samos. O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat

19:30, 28.04.2024 - Grecia a recuperat cadavrul unui migrant și a salvat 25, cautand cel puțin alți patru migranți despre care se crede ca sunt disparuți dupa ce barca lor s-a scufundat in largul iinsulei grecești Samosnsulei Samos, a anunțat duminica paza de coasta.

Casatoria dintre PSD și PNL se desface greu: riscuri majore pentru Primaria Capitalei. A inceput o cursa contra cronometru (Surse)

16:40, 25.04.2024 - PSD și PNL au renunțat la candidatura comuna la Primaria Generala a Municipiului București și la CGMB, dar totul devine mai complicat la sectoare. Deocamdata, liderii PSD și PNL nu au decis in privința candidaturilor la sectoare, daca depun protocale de inființare a alianței la fiecare sector sau vor…

Accident naval foarte grav. Peste 90 de oameni au murit dupa naufragiul unei ambarcațiuni

08:31, 08.04.2024 - Duminica, autoritațile din Mozambic au raportat ca un accident tragic a avut loc in largul coastelor țarii, unde un vas de pescuit modificat pentru a funcționa ca feribot, și care transporta 130 de pasageri, s-a scufundat, rezultand in moartea a peste 90 de persoane.Jaime Neto, secretarul de stat pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?